Girona

El mateix guió del 2017

L’estiu del 2017, després del primer ascens, el Girona va començar el juliol amb l’únic fitxatge de Gorka Iraizoz

L’immobilisme momentani en el mercat del Girona pel que fa referència a concretar l’arribada dels nous fitxatges per afrontar el retorn a primera divisió és molt similar a la situació que es va viure el 2017 després d’assolir l’ascens a primera divisió per primera vegada en la història. En aquell cas la direcció esportiva encapçalada per Quique Cárcel havia tingut més temps per treballar, i és que l’ascens es va aconseguir de manera directe a principis de juny. A més, des de feia setmanes que l’equip ensumava la primera divisió, així que la planificació tampoc va agafar ningú per sorpresa. Tot i això, els reforços es van fer esperar, igual que està passant aquesta temporada.

El primer fitxatge que es va tancar va ser el de Gorka Iraizoz, que va arribar lliure després de tancar l’etapa a l’Athletic. Va ser el 14 de juny, i va obrir l’aixeta dels fitxatges de primera divisió del Girona. El seu anunci, però, va ser un cas aïllat, i és que el Girona va arribar a aquestes dates amb el porter basc com l’única incorporació de la plantilla. De fet, el segon fitxatge que va tancar el Girona va ser el de Bernardo i no es va concretar fins al 7 de juliol, pocs dies abans de començar la pretemporada. Tot i que els reforços es van fer esperar, el Girona va tancar el mercat amb bona nota, construint una plantilla sòlida amb tretze cares noves, a més de la continuïtat de les cessions de Maffeo i Mojica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)