Girona

El retorn de la senyera

A banda de la primera samarreta, el Girona va confirmar ahir quins seran el segon i el tercer equipaments per a la temporada 2022/23. El canvi respecte al curs passat, en què els gironins van lluir un groc fluorescent en la segona samarreta i un gris tirant a negre en la tercera, és considerable. La principal novetat és que després de deu anys el Girona tornarà a lluir els colors de la senyera, una demanda de bona part de l’afició des de fa moltes temporades.

L’última vegada que els gironins van vestir la senyera va ser en la segona samarreta de la temporada 2012/13, quan van quedar a les portes de l’ascens a primera amb Rubi a la banqueta. A diferència d’aquella vegada, en què la part superior de la samarreta era negra, la nova segona samarreta del Girona només combina els colors groc i vermell, amb les quatre barres que van des del pit fins a la cintura –la resta de detalls, igual que el nom del jugador i el dorsal, també seran vermells. Als pantalons i les mitgetes el groc serà el color predominant. Amb aquesta aposta, que molts ja somien de veure en camps importants com ara el Santiago Bernabéu, el Girona trenca la dinàmica dels últims anys en què la segona samarreta sempre havia estat groga o blau cel, el color del Manchester City.

La tercera samarreta del Girona per a la temporada 2022/23 també és trencadora, ja que combina diferents tons de blau i gris seguint un patró de camuflatge, mentre que la resta de detalls són amb un blau molt clar que gairebé sembla blanc. Els pantalons i les mitgetes seran de color blau marí per crear un equipament amb un to fosc.

DEU ANYS D’ESPERA

L’únic curs que el Girona va lluir la senyera en la segona samarreta va ser el 2012/13
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)