Girona

La preparació, a casa

El Girona no farà cap estada a Manchester com en les dues temporades anteriors a primera divisió i es quedarà a La Vinya

El primer amistós serà contra el Peralada, de tercera FEF, el dimarts 19 de juliol al feu xampanyer

A diferència d’altres inicis de temporada, el Girona no té previst fer cap estada a la ciutat esportiva del Manchester City. El conjunt gironí farà els entrenaments de preparació en terres gironines als camps d’entrenament de La Vinya. No queda gaire perquè l’equip comenci a rodar, ho farà més tard que la resta d’equips de la lliga. Concretament, d’aquí a quatre dies comptats. Els jugadors estan citats aquest dilluns, dia 11 de juliol, per fer les clàssiques revisions mèdiques. L’endemà, dia 12 de juliol, començarà oficialment la pretemporada, on Míchel Sánchez ja ha citat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més a més d’un bon gruix de futbolistes del filial. A la preparació del retorn a primera divisió, encara li falten moltes novetats; per començar, els partits amistosos. Fins al moment, el club no ha fet oficial cap compromís de pretemporada, però ja té previst jugar el primer matx contra el Peralada, de tercera FEF, al Municipal xampanyer el 19 de juliol (19.30 h). Encara sense una data fixada, l’equip també tindria previstos un parell més d’amistosos contra l’Andorra i el Nàstic. El Girona sap que quan comenci faltarà un mes i dos dies per a la primera jornada de lliga a Mestalla contra el València. A causa del desgast del play-off, un any més la pretemporada estarà marcada pel poc temps de descans que ha tingut el gruix de la plantilla i per la lenta confecció de l’equip, que es podria allargar, segons Quique Cárcel, fins a les primeres jornades de competició. Això no obstant, Míchel ja sap què és trobar-se una situació així i és conscient de la importància de començar aquest nou any amb l’equip rodat i sense perdre oportunitats per sumar punts. A la llarga, l’equip ho agraïra.

Estades a Manchester

El Girona va trobar a Manchester un lloc ideal per completar la pretemporada. Durant quatre anys, el club va tenir la sort de poder fer ús de les instal·lacions de la ciutat esportiva citizen i també d’un clima ideal per a la preparació física; a més a més de la disputa d’amistosos contra rivals amb més rodatge i en estadis de gran categoria, per exemple contra conjunts de la Premier com ara el Brighton & Hove Albion o de League One, com ara l’Oldham Athletic, entre d’altres.

De l’any 2016 al 2019, la comunitat anglesa de Manchester va poder conèixer i relacionar-se amb el conjunt blanc-i-vermell, un dels clubs que forma part del Grup City i que tornarà a ser un equip d’elit.

Un calendari per fixar

Amb la pretemporada 2022/23 en terres gironines, el club buscarà rivals de la zona i, també, de la màxima competitivitat. n els pròxims dies, fixarà els amistosos que queden encara per oficialitzar.

A PROP DE CASA

El Girona tornarà a fer les sessions de pretemporada als camps de La Vinya de Vilobí

PRIMER AMISTÓS

El Peralada serà el primer rival del Girona el 19 de juliol a dos quarts de vuit del vespre

L’INICI MARCAT

Míchel ha citat tota la plantilla i jugadors del filial per al 12 de juliol; el dia 11, revisions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)