Girona

El Trofeu Costa Brava, contra el Bolívar a Palamós

El Girona, que no disposarà de Montilivi per la renovació de la gespa, rebrà el club de Marcelo Claure el 6 d’agost a les 21h

El Girona ha fet oficial el rival de la 45a edició del Trofeu Costa Brava. Serà el Bolívar, club que presideix i del que n’és propietari un dels màxims accionistes del Girona, Marcelo Claure, en un partit que es disputarà el 6 d’agost a les 21h. L’altre aspecte més destacat és que el partit no es podrà jugar a Montilvi, perquè s’estarà en procés de renovació de la gespa, així que l’escenari serà el municipal de Palamós-Costa Brava.

Per la connexió entre les dues entitats serà una edició especial, i és que a més suposarà el retrobament amb Àlex Granell, el futbolista amb més partits al futbol professional amb la samarreta del Girona –aquesta propera temporada podria veure com Borja García el supera en la llista–. A més, també serà especial perquè suposarà recuperar el torneig amb la seva filosofia habitual, més enllà del canvi d’estadi, després de la pandèmia, i és que l’anterior edició es va disputar el passat febrer en un partit solidari en favor de l’ELA entre les llegendes del Girona i del Barça. L’últim precedent del Trofeu Costa Brava amb el primer equip del Girona present va ser la 43a, en la pretemporada de la temporada 2019/20, quan els gironins van perdre contra el Montpeller (0-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)