Girona

El Girona informa que ha superat els 11.000 socis

Els gironins tenen ganes de primera i ho han demostrat abonant-se per la propera temporada. El club ha confirmat aquesta tarda que ja han superat els 11.000 socis. Durant els primers 15 dies després de l’ascens 100 nous socis al dia s’han anat sumant per gaudir d’un seient per la propera campanya dels de Míchel.

A més, el Girona ha anunciat que la meitat dels socis no abonats que han sol·licitat un abonament, ja figuren a la llista d’espera i a partir del 26 de juliol es podran donar d’alta. El club recorda també que tots aquells que vulguin tenir un seient per gaudir de primera hauran d’inscriure’s a la llista d’espera. Com? A través de l’Àrea de Soci, on un cop s’hagi obert el procés de noves altes,e ls arribarà un correu per avisar-los del seu torn. La llista d’espera s’ordena a partir del número de soci.

El Girona ha confirmat també que s’ampliarà la capacitat de Montilivi fins a 13.492 espectadors –2.200 més que el curs passat–, comptant amb la nova grada al gol nord i una fila extra als sectors inferiors dels dos gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)