Girona

Un retrobament amb asterisc

El peu esquerre més conegut de Girona, deien alguns. Àlex Granell tornarà a trepitjar un estadi gironí després de dues temporades a La Paz vestint la samarreta del Club Bolívar. Malgrat aquest retrobament, l’asterisc és que no serà a Montilivi, on va ser protagonista durant tantes temporades. Durant el 6 d’agost, la gespa del feu gironí estarà en ple procés de renovació per disputar la primera jornada de lliga en una autèntica catifa verda. Així, doncs, el matx es disputarà a Palamós. L’excapità del Girona serà un dels atractius del duel entre el Bolívar i el Girona en plena Costa Brava. Granell va defensar la samarreta blanc-i-vermella durant set temporades i va ser un dels capitans de l’ascens a primera divisió. Tampoc podem obviar la llegenda de Granell pel que fa al nombre de partits disputats amb la samarreta gironina. Només Migue González el supera en el rànquing de partits jugats, amb 249. El migcampista gironí ha disputat 233 matxs i ha marcat setze gols. El jugador, nascut a Girona, va formar-se a les categories inferiors del club i va deixar una empremta dins i fora el camp molt gran. Estimada i admirada per parts iguals, Granell no amaga la seva estima al Girona allà on va.

El saber fer

Granell és un futbolista d’aquells que agrada escoltar. Amb un discurs molt ben treballat i amb el saber fer característic del gironí. Actualment, també és un dels capitans del Bolívar. No només un líder dins del camp per la seva experiència a l’elit del futbol europeu, sinó també per la seva voluntat de millora constant. Als 33 anys, Granell continua escrivint una història de superació amb el futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)