Girona

Pancartes contra la ciutat esportiva a Vilablareix

El projecte de ciutat esportiva que el Girona vol construir a Vilablareix, en uns camps agrícoles de la zona de la Massana, ha causat malestar entre un grup de veïns del barri de Sant Roc i del Perelló del municipi. Critiquen “l’impacte paisatgístic, la contaminació acústica i lumínica i la massificació” que generarà “en un entorn privilegiat”. Dies més tard que els veïns expressessin el malestar, han aparegut en diversos punts de Vilablareix unes pancartes crítiques amb la construcció de la ciutat esportiva, amb missatges com “Aquests camps també són de primera. No a la ciutat esportiva”.

El projecte del Girona inclou sis camps de futbol, de diferents mides i necessitats, per concentrar-hi l’activitat del primer equip (entrenaments) i de tota la base (també partits), a més d’un edifici per a l’àrea de negoci del club. De tota manera, la intenció és anar per fases, amb una primera més modesta que permeti començar-hi els entrenaments. Sense ciutat esportiva, el Girona ha començat una pretemporada més treballant a les instal·lacions de La Vinya del PGA de Caldes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)