Girona

Una gran oportunitat per als més joves

Girona. Els de Míchel s’estrenaran demà contra el Peralada sense cap cara nova i amb molt protagonisme dels jugadors del filial

Passen els dies i el Girona continua sense obrir la carpeta de fitxatges. Quique Cárcel ja va avisar que encara que s’haguessin de fer com a mínim deu fitxatges l’estiu seria llarg, però difícilment es podia esperar que després de la primera setmana d’entrenaments Míchel encara no tindria cap cara nova. Però per ara és així, i el tècnic madrileny ha d’afrontar la pretemporada amb el que té, que de moment són 11 jugadors del primer equip –descomptant els lesionats Ibra Kebé, Borja García i Iván Martín.

Que no arribin els fitxatges no és la millor notícia per al Girona, que es veurà obligat a adaptar tots els fitxatges de la manera més ràpida possible. De moment, però, el que implica és que en aquesta pretemporada els jugadors del filial hauran d’assumir més protagonisme que mai, començant pel partit de demà a Peralada (19.15 h). Artero, Ureña, Àlex Sala, Pau Víctor, Biel Farrés, Lluc Matas, Oriol Comas, Almansa, Aznar, Joel Roca i Duba són els 11 joves que van arrencar la pretemporada i que tindran l’oportunitat de convèncer Míchel que poden tenir minuts a primera divisió. Per a sis d’ells, excloent els cinc primers de la llista, serà la seva estrena amb la samarreta del primer equip del Girona i tots ells saben que l’oportunitat és d’or, i és que Gabri, Ureña i Artero ja van demostrar el curs passat que fer una bona pretemporada vol dir tenir la confiança de Míchel i gaudir de minuts de qualitat un cop comenci la lliga.

La segona oportunitat d’Oriol Comas

La pretemporada serà especial per a tots els jugadors del filial que estan a les ordres de Míchel aquestes setmanes, però un dels que ho viuran amb més emoció és el central Oriol Comas. El cassanenc havia de fer la pretemporada el curs passat amb el primer equip, però en un dels primers entrenaments va patir una greu lesió al genoll que el va tenir fora de combat durant pràcticament tota la temporada. De fet, no es va poder estrenar en el filial fins a l’últim partit de lliga regular contra el Peralada, en què va ser titular, i després va gaudir d’alguns minuts en les dues eliminatòries del play-off contra el San Cristóbal i l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)