Girona

MIQUEL ÀNGEL MUÑOZ

ENTRENADOR DEL PERALADA

“Volem «rock’n’roll»”

“Faig una crida a tota la gent a venir a Peralada per gaudir del futbol gironí”

“La predisposició de tot l’equip és immillorable”

La temporada, per a Miquel Àngel Muñoz, ha començat amb un nou repte, la banqueta del Peralada. El tècnic gironí amplia el seu llarg historial d’equips per intentar transmetre, de nou, el seu caràcter guanyador.

Una nova etapa a Peralada. Com l’afronta?
Iniciem l’any amb molta il·lusió. Les sensacions són bones i la predisposició de tot l’equip és immillorable. El conjunt que hem creat s’ha fet seu el projecte del Peralada i per a un entrenador, això és impagable. Viurem un bon any.
Hi ha hagut gaires canvis en la plantilla?
La remodelació esta al cinquanta per cent. Hi ha hagut baixes del tot conegudes: Dalmau, Caballero, Josu, Casanovas o en Richi. Per contra, hem incorporat jugadors que ens donaran molt de rendiment per la seva manera de jugar: Varese, Puig, Gallardo, Palacios, Méndez, Solans, Moha, Pijoan...
Es pot veure que hi ha bona relació amb el Girona.
Ara mateix sembla que sí. Aquest any, malauradament, només estarem nosaltres i el Girona B a tercera. Trobem a faltar equips gironins a la categoria que havien estat potents. A la plantilla, la gran major part ha passat o venen del planter gironí. El Girona treballa molt bé la base i la nostra proposta esportiva convenç.
Dona la plantilla per tancada?
La plantilla esta molt definida, però ara mateix és complicat dir que no hi haurà canvis a l’inici de la pretemporada. Seria molt agosarat. Et puc dir que, en un percentatge molt elevat, tenim l’equip molt encaminat al que volem.
Què vol aportar al projecte?
És imprescindible transmetre il·lusió al vestidor. Nosaltres posarem les eines futbolístiques amb el rigor de treball, però a dins del camp hem de ser protagonistes, dinàmics i tenir trempera. En definitiva, tirar endavant amb rock’n’ roll.
L’acompanyarà Àlex Marsal, fins ara tècnic al juvenil del Girona?
Sí, som molt amics, amb l’Àlex. De fet, vam forjar aquesta amistat quan estàvem els dos al Girona. Compartim idees de treballar un equip de futbol, ho vam mamar plegats. He estat mitja vida al Girona, la considero casa meva.
Una primer partit de primera.
Fer l’estrena contra un equip de primera i, a sobre, el Girona, és un honor i un orgull. Serem el primer enfrontament del retorn de l’equip a la màxima categoria estatal.
Després de tants anys al Girona, com veu el nou equip?
Porten una línia com els altres anys, sense precipitació. Tenen clar què volen i com ho volen. No tinc cap mena de dubte que el Girona formarà un equip molt fort. Entenc el neguit de la gent perquè sempre es compara amb altres clubs, però la feina, encapçalada per Quique Cárcel, acabarà donant al club un bon equip per assolir l’objectiu, que és la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)