Girona

Stevanovic, per entrenar-se i prou

En les imatges de l’entrenament d’ahir que va oferir el club a través dels seus canals es va poder veure l’extrem Filip Stevanovic entrenant-se a les ordres de Míchel Sánchez amb la resta de la plantilla a La Vinya. L’atacant serbi, de 19 anys, és propietat del Manchester City des que el gener del 2021 el club anglès va pagar vuit milions i mig d’euros al Partizan, el club en què es va formar, pel seu traspàs, i hi va continuar cedit fins al final de la temporada. La temporada passada Stevanovic va jugar cedit al Heerenveen de la lliga holandesa, però el seu protagonisme va ser menor de l’esperat i va jugar un total de 21 partits, però només deu com a titular, amb només un gol en la lliga. Per això, tot i que l’acord inicial era per dues temporades, els dos clubs van decidir tallar la cessió aquest mateix estiu.

La seva presència als entrenaments del Girona, però, no implica que el seu futur estigui vinculat a Montilivi. De fet, Stevanovic s’entrena amb els gironins a petició del Manchester City mentre s’intenta lligar el seu futur, i la intenció del Girona no és que es quedi al club. De moment, però, s’entrena com un jugador més i això obre la porta al fet que si arribés a mostrar un gran nivell se li pogués obrir la porta, tot i que ho té complicat per la limitació de tres cessions que el Girona pot obtenir del Manchester City, que sobre el paper haurien d’estar reservades per a jugadors que vinguin a ser molt importants a la plantilla.

No és la primera vegada que el Girona té un jugador del City entrenant-se sense la voluntat específica d’incorporar-lo, i és que la temporada passada es va viure una situació semblant amb el central veneçolà Nahuel Ferraresi, que fins i tot va arribar a jugar en un partit amistós contra l’Espanyol B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)