Girona

Adeu, Nova York; hola, Girona

Comiat. Taty Castellanos és escollit MVP en el seu últim partit en l’MLS, en què s’acomiada ovacionat

Fa dies que el Girona té lligada l’arribada del davanter del New York City Taty Castellanos, el màxim golejador de la temporada passada a l’MLS i de tot el que va d’aquesta, amb 13 dianes. I ja ha arribat el moment que l’anunci de la cessió es pugui fer oficial. Perquè l’argentí ja ha complert el compromís de jugar l’últim partit amb el seu actual equip.

I no ho podia fer de millor manera: el New York City va aconseguir, la matinada de dissabte a diumenge, la victòria contra l’Inter de Miami (2-0) i Taty Castellanos en va ser un dels protagonistes. No va poder marcar, però va assistir a Maxi Moralez en l’1-0 que encarrilava el partit (12’). El moment més emotiu, però, va arribar en el minut 61’, quan el futur davanter del Girona va ser substituït amb el marcador encara d’un a zero. Tot el Yankee Stadium, ple a vessar, es va posar dempeus per acomiadar Taty Castellanos, que també va rebre l’abraçada de gairebé tots els seus companys. El comiat del líder de l’equip, que l’any passat va guiar el New York City al seu primer títol de la història de l’MLS. I com no podia ser d’una altra manera, Taty Castellanos va dir adeu a la seva afició rebent el premi al millor jugador del partit, un guardó que ha aconseguit més que cap altre jugador de la lliga.

Un cop l’argentí s’ha pogut acomiadar de la seva afició i dels seus companys, l’arribada a Girona ha de ser imminent. El conjunt novaiorquès no tornarà a jugar fins a la matinada del proper diumenge i Taty Castellanos ja no hi serà present. De fet, el dubte és si dimecres ja serà jugador del Girona per poder gaudir dels primers minuts com a blanc-i-vermell en l’amistós que els gironins disputaran a La Vinya contra l’Andorra.

L’arribada imminent de Taty Castellanos no és l’única que espera el Girona. I és que, en les properes hores, també s’hauria de fer oficial l’arribada de Yan Couto, cedit pel Manchester City, i de David López, que arribaria lliure a Montilivi.

COMIAT DOLÇ

L’argentí participa en el triomf contra l’Inter de Miami (2-0) amb una assistència

IDOLATRAT

Jugadors, afició i membres del club diuen adeu a l’argentí en un emotiu comiat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)