Girona

‘Taty’ Castellanos enceta la nòmina de fitxatges

El primer. El Girona fa oficial l’arribada del davanter en qualitat de cedit pel New York City, club propietat del màxim accionista de l’entitat, el City Football Group

El Girona ha anunciat oficialment l’arribada de la seva primera cara nova de cara al curs del retorn a primera divisió. Valentín Taty Castellanos enceta la nòmina de fitxatges per a l’equip dirigit per Míchel Sánchez, que més d’un mes després d’ascendir de categoria encara no havia pogut lligar cap nova incorporació. El davanter argentí arriba cedit pel New York City a terres gironines amb el cartell de ser un golejador insaciable a la MLS (la primera divisió americana), i és que, la passada campanya es va convertir en el màxim golejador de la competició amb 22 gols en 35 partits disputats i enguany ha aconseguit 13 dianes mantenint el nivell golejador anterior.

L’arribada de Castellanos, de 23 anys, aportarà pólvora i un recurs més en l’atac de Míchel Sánchez, que espera que en els propers dies la direcció esportiva acceleri les noves incorporacions per tal d’arribar al primer partit de lliga contra el València el proper 14 d’agost amb un rodatge mínim de l’equip i els nous elements incorporats.

Couto i David López, a punt

Els altres jugadors que arribaran al club de manera imminent seran el lateral i carriler dret Yan Couto, cedit pel Manchester City i el central i migcampista David López, lliure després d’acabar el seu contracte amb l’Espanyol.

El brasiler repetirà cessió a Girona després d’un parèntesi al Braga el curs passat però aquesta vegada ho farà amb l’ambició de competir a la màxima categoria estatal, mentre que el barceloní continuarà competint al màxim nivell a prop de casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)