Girona

“Serà especial i emotiu”

El gironí Àlex Granell tornarà a trepitjar un camp de futbol gironí. No serà Montilivi, perquè s’està treballant en la gespa, però Palamós serà la seu que presenciarà el 45è Trofeu Costa Brava després d’uns anys fora de la normalitat. L’excapità del Girona va comparèixer ahir a l’hotel Carlemany de Girona, juntament amb el tècnic del Bolívar, Antonio Carlos Zago, i el seu company d’equip, Diego Bejarano. Granell va centrar l’atenció dels mitjans que hi van assistir. “És un partit molt especial per a mi. Sabeu tots el que representa aquesta ciutat i aquest club”, va respondre el futbolista gironí. Durant set temporades, Granell va viure moltes emocions amb la samarreta del Girona; des de quatre play-offs sense premi, passant per un ascens històric a primera divisió i vivint el fatídic descens a segona. Dels plors a les rialles. Una història que semblava que no tenia fi i que Granell va viure amb la màxima intensitat en què ho pot arribar a sentir un gironí de cap a peus. L’excapità del Girona va poder marxar amb el cap ben alt per tota la trajectòria al club de la seva vida, però amb una espina clavada després de les patacades del descens i l’Elx. Això no obstant, Granell està centrat en el present i, sobretot, en el futur, que espera que sigui dins del terreny de joc fins d’aquí a tres o quatre temporades més. Per començar, un partit especial.

Un país pendent

Serà el primer enfrontament que el Bolívar disputarà en terres gironines. Els bolivians arriben després de guanyar el Boavista de Portugal en els llançaments de penal. Un triomf que va venir després d’un tres a zero advers. Molts mitjans locals el van catalogar de triomf històric. Així explicava Granell com arriba el seu equip a la cita. “Demà (avui) hi ha molt en joc; venim a representar tot un país, Bolívia, i la institució més gran, el Bolívar.” Un missatge clar i contundent que, juntament amb Zago, l’entrenador brasiler que dirigirà l’equip per segona temporada, va voler deixar a tota la premsa gironina i boliviana que hi havia present a la sala de premsa improvisada. “Per al Girona és una prova important abans de començar la lliga, i nosaltres competirem al màxim perquè sigui un gran espectacle per a tots els aficionats que vinguin a Palamós”, hi va afegir Granell. Per al partit d’aquesta tarda encara queden entrades a la venda i s’espera una bona afluència de públic per viure el retorn del mític Trofeu Costa Brava.

L’orgull gironí

Si algun futbolista pot explicar què és “l’orgull gironí”, aquest és Àlex Granell. El futbolista va respondre sobre l’actual situació del club. “El club esta fitxant jugadors de primer nivell, que els ajudaran a fer un equip molt competitiu. S’ha de donar molt de mèrit al fet que el Girona sempre estigui lluitant per grans coses. Per la cultura que es respira amb l’esport, la ciutat es mereixia tenir equips, en diferents disciplines, a la primera divisió”. Finalment, Granell va tenir un record per la seva família: “El meu pare és soci des fa molts anys. És qui sempre m’ha acompanyat. La meva marxa del club va ser emotiva per haver de deixar la meva família. Sobretot el meu pare, que sempre m’acompanyava a tot arreu. Estarà feliç.”

DESTACAT

És un orgull ser de Girona. Ara toca gaudir de la 1a divisió després de tot el treball que han fet
Àlex Granell
jugador club bolívar
Estem contents per fer aquesta gran gira. Europa és una vitrina enorme per als bolivians més joves
Diego Bejarano
Jugador club bolívar
Per al futbol bolivià és important que els futbolistes puguin venir a jugar contra equips europeus
Antonio Zago
entrenador club bolívar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)