El Girona guanya el Trofeu Costa Brava més accidentat (2-0)

El Girona ha guanyat contra el Club Bolívar en un partit que s’ha hagut de suspendre abans del final per una apagada total de la llum a l’Estadi de Palamós (2-0). L’històric Trofeu gironí torna accidentat, però deixa bons detalls en el joc del conjunt de Míchel Sánchez. Demà, l’equip s’enfrontarà al Saragossa a la Vinya.

El matx ha començat amb un Girona molt pacient amb pilota. L’equip, amb les novetats de Yangel Herrera i Miguel Gutiérrez a dins l’onze, ha tingut la primera acció de gol gràcies a una pressió de Taty Castellanos que ha estat a punt de sorprendre a la defensa boliviana. Els tres centrals, Terrats, Juanpe i Monju, han tingut poca feina defensiva.

El conjunt de Míchel Sánchez s’ha avançat al marcador amb una gran acció individual d’Ureña trencant línies. La jugada l’ha seguit Samu Sáiz amb una prolongació a la banda esquerra perquè Gutiérrez engaltés un fort xut. El rebot l’ha pescat Taty amb el cap per anotar el seu tercer gol de la pretemporada al minut 19. Els gironins han incrementat el ritme amb pilota i el bloc ofensiu cada cop ha anat pujant línies.

En una acció de contracop, el Girona ha pogut trobar una ràpida transició després d’un eslàlom de Sáiz gràcies a una descàrrega de Taty. La jugada ha estat finalitzada amb un xut creuat d’Óscar Ureña sol davant del porter rival, Rubén Cordiano. A la mitja hora de joc, Míchel ha efectuat el primer canvi del part; Joel Roca ha entrat per Yangel. El dibuix ha passat a una línia defensiva de quatre i amb Sala i Terrats al doble pivot. Roca, Samu i Ureña darrere del Taty en l’apartat ofensiu. El descans ha arribat a Palamós amb el Girona per davant del marcador.

A la represa, el gol absurd de la pretemporada ha posat el dos a zero al marcador. Una centrada per banda dreta de Roca ha acabat amb una falta d’entesa entre el porter i Guitán que ha introduït la pilota dins de la seva pròpia porteria. Una jugada desafortunada pel Bolívar.

La reacció del conjunt dirigit per Zago ha estat a les botes de Villamil que ha creuat massa la pilota i Juan Carlos no ha hagut d’intervenir. Al minut seixanta de partit, el jove del filial, Almansa, ha entrat per Miguel Gutiérrez després de completar uns bons primers minuts amb la samarreta blanc-i-vermella.

Al tram mig del partit, el ritme s’ha anat reduint i la imatge del partit ha arribat. Quan quedaven pocs minuts per finalitzar, l’Estadi Municipal de Palamós ha quedat a les fosques i s’ha hagut d’aturar el partit durant una bona estona. L’àrbitre del partit ha hagut de suspendre el partit per la dificultat de resoldre el problema en l’enllumenat. L’entrega dels trofeus s’ha fet amb la presència de Delfí Geli i Marcelo Claure, els dos presidents dels clubs.