Girona

“Veig l’equip preparat per a la primera jornada”

Juanpe Ramírez Jugador del Girona

Un dels jugadors que ha disputat tots els minuts del partit, és a dir, setanta-cinc, ha estat el central canari Juanpe Ramírez. Exercint de capità, Juanpe va atendre els mitjans de comunicació després de recollir conjuntament amb Cristhian Stuani el títol de campió del 45è Trofeu Costa Brava. Així ho va valorar el futbolista: “El partit ens ha servit per veure com estem. Es nota que cada cop anem tots amb la mateixa idea i estem units amb el que ens diu el mister. Malauradament, no han estat noranta minuts, però ens serveixen per tenir més càrrega i per extreure coses bones per al següent cap de setmana”. Això no obstant, el Girona demà té l’oportunitat per sumar més minuts contra el Saragossa a la Vinya, en l’últim compromís de la pretemporada. “Per sort, demà tenim un altre partit i per tant també tindrem una oportunitat per recuperar els minuts que no hem jugat avui. Si no és així, no pateixis que el mister ja ens ho tornarà d’alguna manera, no patiu”, va comentar Juanpe rient per sota el nas.

El Bolívar de Granell

El matx contra el Club Bolívar no va passar desapercebut per a Juanpe, ja que tornava a coincidir amb un vell conegut. “He pogut seguir mínimament el club per Àlex Granell. Quan tens persones que aprecies i parles amb ell és més fàcil fer el seguiment. Quan he parlat amb ell, m’ha comentat que el futbol allà és una mica més pausat pel tema de l’altura”, va explicar el central canari. Els bolivians van veure’s superats per un Girona que va ser més contundent en espais oberts.

Canvis de dibuix

El partit va estar marcat per un canvi en la primera meitat de Yangel Herrera i que va suposar veure un Girona amb un dibuix diferent en el minut 30. “El tècnic ens ha demanat que canviéssim el sistema per la substitució de Yangel. Són coses que treballem durant la setmana i, com a Nàpols, ens adaptem. Hi ha equips que pressionen molt bé i és bo tenir alternatives”, va comentar Juanpe.

Noves cares

Tot i encara no està al cent per cent de forma, Juanpe va valorar positivament les noves cares. “Són jugadors molt bons i prometedors. És un luxe que estiguin aquí a Girona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)