Girona

Granell canvia el Club Bolívar pel Lommel SK de Bèlgica

El Club Bolívar ha anunciat que el seu capità, el gironí Àlex Granell, continuarà la seva carrera futbolística al Lommel SK de la primera divisió belga. El migcampista doncs, va jugar contra el Girona el seu darrer partit amb el conjunt bolivià després de gairebé dos anys defensant els colors del club de La Paz. Amb el Club Bolívar, Granell va guanyar el torneig apertura i poc a poc es va anar convertint en un referent el centre del camp fins a convertir-se en l’actualitat en un dels capitans.

Aprofitant la gira europea que està fent el Bolívar, Granell viatjarà cap a Lommel per integrar-se a un equip del grup City Football Group, que milita a la segona divisió de Bèlgica, una nova aventura a l’estranger per al jugador amb més partits de la història del Girona a la LFP amb 233 en total.

En el conjunt blaucel, Granell ha acumulat 68 partits comptant totes les competicions i ha pogut fer tres dianes en total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)