Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Falten sis fitxatges per fer”

Míchel Sánchez va atendre els mitjans de comunicació just després del final de l’últim partit amistós de la pretemporada del Girona. El tècnic va valorar el matx dels seus i, en general, el cap de setmana de doble enfrontament, que ha servit als seus jugadors per acumular minuts a les cames: “Les sensacions són bones després de jugar dos partits en 24 hores. La majoria dels jugadors han acumulat molts minuts, que és el que volíem. Una càrrega de minuts per arribar de la millor manera possible diumenge vinent al partit contra el València. No hi ha hagut cap lesió ni cap problema, més enllà que Arnau venia amb el peu inflat i no ha pogut mostrar la seva millor versió”, deia el tècnic de Vallecas, i hi afegia: “Estem molt contents amb tots, ja que aquests quatre dies d’estada a la Vall d’en Bas ens han valgut per fer grup, saber el que volem i, sobretot, acumular minuts de competició.”

L’entrenador del Girona va provar dos dibuixos tàctics durant el partit, el 3-4-2-1 i el 4-3-3. El madrileny té clar amb quin sortirà a disputar el primer partit de lliga contra el València: “No dubto pas i tinc clar quin faré servir, tot i que no ho diré. Hem de recordar que Bernardo no hi és, David López acaba d’arribar i hem de veure quina és la millor solució per a l’equip. També s’ha d’ajustar als jugadors que arriben. M’agrada provar coses, sobretot en el dia a dia, i veure la capacitat que té el jugador d’assimilar certs aspectes del joc. Com que tenim una idea clara, vull portar-la a la millor versió i donar al jugador la seguretat i les eines per traslladar-ho al joc.”

Moviments a la vista

El mercat per al Girona està sent lent, però això no és un aspecte que preocupi Míchel, com a mínim de portes enfora: “La direcció esportiva s’està movent molt i hem tingut una situació en què semblava que sí que ho teníem lligat, però al final no s’ha pogut fer. Si tots els que hem dit els hem fet menys un…, doncs alguna n’havíem de fallar. Crec que tot el que tenim al cap està encarrilat i continuarem lluitant per fer el millor equip possible i per ser encara més competitius que ara”, analitzava Míchel Sánchez, que va ser clar en les demandes al club sobre les posicions a reforçar: “Hem de fitxar un porter, o dos. Al mig del camp també, un perfil defensiu i un d’ofensiu; a dalt i al lateral esquerre hem de portar un complement. Ens falten uns sis fitxatges per fer”, sentenciava el de Vallecas, per ara, content.

LES REACCIONS

Les sensacions són bones després de jugar dos partits en 24 hores. Hem pogut acumular molts minuts, que és el que volíem
No dubto sobre quin sistema hem d’utilitzar, però m’agrada provar i observar el jugador
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)