Girona

“Estem molt il·lusionats”

Girona L’empresari bolivià Marcelo Claure repassa l’actualitat de la plantilla gironina després de l’amistós contra el Club Bolívar; també explica la situació de la ciutat esportiva i de Montilivi

El segon màxim accionista del club, Marcelo Claure, va estar present al partit que es va disputar dissabte a Palamós. L’empresari bolivià va viure un vespre que va catalogar d’ històric per al futbol bolivià. Després d’aterrar a Montilivi l’estiu de fa dos anys, Claure va atendre els mitjans gironins i va repassar l’actualitat del club i la plantilla. Així, va veure la jornada de futbol entre el Club Bolívar, del qual és president, i el Girona. “El que va passar dissabte forma part de la pretemporada i de la Costa Brava. No passa res. El partit va servir per obtenir els resultats que els dos equips volíem”, va dir Claure. El matx es va acabar quinze minuts abans per l’apagada general de la il·luminació de l’estadi palamosí. L’empresari accionista del Girona va admetre que havia sigut un dia molt especial per a ell i els dos clubs i també va aprofitar per explicar com veia la plantilla del Girona a pocs dies per iniciar la temporada. “Sumem un nou partit de preparació i, de mica en mica, es pot veure quina és l’idea que tenim amb l’equip. Hem vist créixer l’equip i ara toca afrontar el debut a València amb il·lusió”, va expressar Claure. El moment que viu el club blanc-i-vermell esportivament és molt bo, sobretot després de l’ascens a primera per refermar un projecte liderat pel City Group i Claure. “Pujar a primera divisió amb el Girona va ser una ambició des del primer dia que vaig comprar una part accionarial del club. Això no obstant, ens ho hem hagut de treballar amb perseverança i ha durat una mica més del que creiem. Amb l’ascens, el projecte és molt més sòlid.” El propietari bolivià va comprar el 35% de les accions del Girona a Pere Guardiola, que reduir la seva participació al 16%. Així, doncs, va passar a ser el segon màxim accionista per darrere del City, que encara disposa del 47% de les accions.

Un futur de primera

Claure va respondre a les preguntes dels periodistes sobre com s’encarava aquesta temporada a primera divisió. “Estem muntant un equip que crec que assolirà bé l’objectius de mantenir-nos a primera divisió. Tenim un material humà molt bo; l’entrenador i els jugadors estan molt il·lusionats. Som allà on mereixem estar.” La premsa va aprofitar per preguntar sobre el futur més llunyà, un fet que inquieta la societat gironina amb l’entrada de capital estranger. “A poc a poc mirarem més enllà. El primer és arribar a la lliga, el segon és quedar-nos-hi. Lògicament, volem millorar cada any per arribar a ser un equip potent i gran dintre la competició”, va explicar l’accionista del Girona.

Construcció i millores

L’aficionat del Girona té altres inquietuds que afecten el club i són les millores en infraestructures a Montilivi i la creació d’una ciutat esportiva. “És part del projecte. Ha de créixer tant en l’àmbit esportiu com d’infraestructures. Ja tenim plans i ho anunciarem en el moment que sigui més oportú. Podeu estar segurs que el Girona és un equip de primera divisió i ha de tenir una infraestructura al nivell de la categoria. Tenim gent per fer-ho”, va concloure Marcelo Claure.

LES REACCIONS

Estem veient els resultats de l’esforç fet; el conjunt s’anirà collant per arribar a l’objectiu principal, que és assolir la salvació a la lliga
El Girona és un equip de primera divisió i ha de tenir una infraestructura al mateix nivell
Marcelo Claure
accionista del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)