Girona

“No tinc la sensació que arribem coixos al debut de la lliga”

Qui millor per fer una valoració de la pretemporada del Girona que el seu entrenador, Míchel Sánchez. A la conclusió del darrer partit amistós de preparació contra el Saragossa a La Vinya, el madrileny va analitzar els pros i contres d’una fase inicial del curs amb interrogants per culpa de la falta d’incorporacions, però esperançadora pels minuts competitius que han mostrat els seus jugadors contra rivals d’entitat com el Benfica i el Nàpols: “Ens hem d’adaptar a aquest tipus de pretemporades, perquè no tenim el 100% de la plantilla. És complicat saber quina serà la plantilla final i hem d’anar adaptant les càrregues d’entrenament a diferents nivells perquè hi ha jugadors que arriben amb pocs entrenaments o d’altres, com Taty Castellanos, que ho fa, de competir bé.” I hi va afegir: “Al final les pretemporades serveixen per a poc pel que fa a generar un grup de treball i una idea perquè els fitxatges arriben amb comptagotes. De totes maneres, estic satisfet, tot això és el que ens toca a dia d’avui i passa a la majoria dels equips que com nosaltres tenim limitacions en el pressupost”, va valorar amb un cert to de resignació. Míchel extreu sensacions positives del rendiment dels seus futbolistes: “La pretemporada em deixa satisfet, hem guanyat dos partits, n’hem empatat dos més i n’hem perdut dos, contra rivals amb què hem competit bé i els errors ens han penalitzat molt. Aquests tipus de partits ens valen per saber que quan juguem bé som un equip que genera molt, ho vam fer contra el Nàpols i el Benfica, però som un equip que ens penalitza la pèrdua de pilota. Hem d’ajustar-nos bé perquè la categoria no ens perdonarà. En general estem contents, però sabem que tenim coses a millorar, evidentment, som a començaments del curs i necessitem ajustar-nos molt més per poder ser un equip que tingui la seva idea sòlida.”

Per l’entrenador del Girona, no tenir tota la plantilla, un hàndicap que ell mateix exposa que ha tingut durant el transcurs de la pretemporada, no serà excusa per al primer partit contra el València de la lliga: “A València anirem a competir i estarem preparats. No en tinc cap dubte. No tinc la sensació que arribarem coixos al debut en la lliga, al revés. Penso que ja tenim fortaleses i coses a millorar, òbviament, però intentarem que es vegin el menys possible en el primer partit per continuar creixent.”

LES REACCIONS

Les pretemporades serveixen per a poc pel que fa a generar un grup de treball i una idea, perquè els fitxatges arriben amb comptagotes
Hem d’ajustar-nos bé ja que la categoria no ens perdonarà. En general estem contents, però sabem que tenim feina per fer
Ja tenim fortaleses i coses a millorar, òbviament, però intentarem que es vegin molt poc
Míchel Sánchez
entrenador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)