Girona

Riquelme, un gironí més

Girona El nou fitxatge del Girona assegura que veu “un grup ambiciós” i que el projecte i la idea de Míchel van ser claus a l’hora d’escollir el club blanc-i-vermell respecte d’altres propostes

El Girona va presentar Rodrigo Riquelme. El jugador, cedit per l’Atlético de Madrid, jugarà la seva primera temporada en la primera divisió. Riquelme vestirà la samarreta blanc-i-vermella fins al pròxim 30 de juny, després d’estar la campanya passada cedit al Mirandés, de segona. Va anotar 7 gols i va repartir 12 assistències a Miranda de Ebro. Amb el Girona ja va estrenar-se en l’últim amistós contra el Saragossa. La roda de premsa va estar dirigida pel president del club, Delfí Geli, i per Quique Cárcel, director esportiu, que van voler destacar que el club ha aconseguit un jugador que tenia moltes possibilitats de jugar en diversos equips de primer nivell, i ha triat el Girona.

Cárcel va voler “agrair als agents del jugador i a l’Atlético” que els hagin permès portar un jugador com Riquelme. Va deixar clar que “és un jugador de molt talent”, que coneixien “molt bé” i que “era una prioritat des de l’inici” per a la direcció esportiva i l’entrenador. Cárcel creu que “pot aportar molt” i que serà clau la seva qualitat a la zona ofensiva.

Riquelme va explicar per què va escollir el Girona, deixant clar abans: “Vaig tenir diverses opcions sobre la taula.” Claus, les converses amb el director esportiu i Míchel: “Em va agradar molt el projecte i el que vaig parlar amb el Quique i amb el tècnic. Em van transmetre molta confiança i em va convèncer el que em van oferir des del primer moment.” Va recordar els enfrontaments amb el Girona de la temporada passada i li agrada la idea de l’entrenador: “Em va tocar sofrir el Girona aquí l’any passat, em va agradar molt el que es proposava i l’estil de joc; crec que era on millor encaixava.”

Adaptació i sensacions

Sobre com es troba per al partit de dissabte a Mestalla, va assegurar: “Em veig molt bé. Molt motivat, igual que tot el grup.” Va destacar que s’ha creat “un ambient de treball molt bo, i això és idoni per arrencar bé”. “Personalment, intentaré donar el màxim i retornar tota la confiança al club i a l’entrenador”, va afegir el madrileny.

Riquelme va parlar sobre les seves preferències pel que fa a la posició sobre la gespa, i va expressar: “Tinc la virtut de poder jugar a qualsevol zona d’atac.” Va puntualitzar que se sent “més còmode al perfil esquerre”, però va afegir: “On em posi el tècnic donaré el màxim i respondré”, va sentenciar.

Golejador o assistent?

“Soc un jugador que s’associa molt bé. Potser la faceta golejadora no és el meu fort, però crec que l’any passat vaig deixar clar que puc ser important a la zona d’atac.” Amb el Mirandés va repartir 12 assistències la temporada passada, el que més de la categoria de plata i amb força diferència sobre els següents. Però també va marcar 7 gols, les millors xifres que ha fet en tota la seva carrera. “Em sento còmode donant gols; és clar que també agrada marcar-ne, però el més important és que serveixi per ajudar l’equip”, va afegir.

Sobre la plantilla del Girona avui dia, malgrat que encara quedin jugadors per arribar, Riquelme va veure “un grup ambiciós”. Va assegurar: “M’ho van transmetre abans de venir, i els veig així. Va ser un dels motius pels quals vaig triar venir aquí.” “Tots volem competir, guanyar, i crec que es poden fer moltes coses aquest any”, va concloure. Amb l’oficialització de Riquelme, demà el Girona seguirà amb el protocol de presentacions amb la posada en escena de Miguel Gutiérrez a Montilivi amb els mitjans. L’acte es farà després de la sessió matinal de l’equip a La Vinya. Quan falten només quatre dies per a l’inici de lliga, el Girona ha inscrit quatre altes: Couto, David López, Iván Martín i Riquelme.

LES REACCIONS

Em sento més còmode al perfil esquerre, però on em posi el tècnic donaré el màxim i respondré de la millor manera

BONES XIFRES

Riquelme va fer set gols i va donar dotze assistències amb el Mirandés a segona divisió

PREFERÈNCIES

El jove futbolista pot adaptar-se a les tres línies atacants; extrems i mitja punta
Em va agradar molt el projecte i el que vaig parlar amb en Quique Cárcel i amb en Míchel
Rodrigo Riquelme
jugador del Girona fc
El coneixíem molt bé i era una prioritat des de l’inici per a la direcció esportiva i l’entrenador
Quique Cárcel
dir. esportiu del Girona fc
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)