Girona

Miguel Gutiérrez: “És un pas important i em veig preparat”

El lateral agraeix l’aposta del Girona per ell i assegura que va ser Míchel qui el va convèncer per triar aquest projecte per sobre d’altres propostes

Nova jornada de presentació al Girona. Dimarts va ser el torn de Rodrigo Riquelme i aquest dimecres li ha tocat a Miguel Gutiérrez. El sisè fitxatge i, fins ara, el darrer d’arribar. El lateral ve procedent del filial del Real Madrid, tot i que ha disputat una desena de partits amb el primer equip en les últimes dues temporades. Als seus 21 anys té una gran projecció, i el Giorna ha aconseguit fer-se amb els seus serveis en propietat fins al 2027, tot i que els blancs mantenen el cinquanta per cent dels drets del jugador.

La roda de premsa ha estat dirigida, com sempre, pel president del club, Delfí Geli, i per Quique Càrcel, director esportiu, que han volgut destacar el fet que el Girona s’hagi fet amb ell en propietat, encara que sigui només amb la meitat dels drets, i que el jugador hagi preferit Girona per sobre d’altres propostes.

Càrcel ha destacat que “és una aposta important del club” i que creuen molt en Miguel. Ha explicat que “el coneixem molt, tant jo com Míchel, que havent estat tants anys al Madrid l’ha vist créixer i jugar molt”. El director esportiu ha mostrat la seva satisfacció perquè creu que “és un jugador que és un pas endavant cap a la idea que tenim com a club i com a projecte”. Tot i això, ha volgut deixar clar que “cal tenir paciència, és un jugador molt jove, ha de tenir un creixement constant, però cal treure l’excés de pressió”.

Per què el Girona?

Com Rodrigo Riquelme, Miguel Gutiérrez tenia moltes opcions de primer nivell sobre la taula, però ha estat clar sobre per què ha escollit Girona: “vaig parlar amb Míchel, em va explicar el projecte i em va convèncer. Crec que el Girona té una idea que s’acosta molt al meu estil de joc. Hi havia altres opcions, però al final quan un club et vol i aposta de veritat per tu, no hi ha molt més a pensar. Per això sóc aquí, per donar-ho tot per aquest equip”.

Aposta del Girona per ell

I si ell ha escollit el Girona, és evident que el club també ha fet un esforç important per ell: “estic molt agraït al club per l’aposta que ha fet per mi, a la direcció esportiva i a Míchel”. I ha volgut assegurar que “demostraré al camp el perquè han apostat per mi”.

Fites personals per aquesta temporada

El lateral ha expressat que “el fet de fer el salt a la primera divisió és un pas molt important a la meva carrera”. Sobre aquesta temporada espera “créixer com a futbolista i fer coses importants al Girona. He de madurar els aspectes en els quals he de millorar i crec que el Girona i Míchel m’hi ajudaran”.

Primeres setmanes i primers partits

Miguel ha parlat sobre la seva arribada. Amb tan sols un entrenament amb el grup ja va debutar en l’amistós contra el Bolívar: “va ser tot molt ràpid des que vaig arribar. Però l’adaptació és bona, m’he sentit còmode els dos partits que he jugat, queda molta temporada i toca seguir treballant”, ha expressat.

Sortir de casa per primera vegada

Miguel Gutiérrez era conscient que “fer el salt a primera al Madrid és molt difícil sent el club que és”, per això ha decidit marxar i creu que sortir de casa per primera vegada a la seva carrera “és un pas important, em farà créixer a nivell futbolístic, personal i em veig preparat”.

Posició de carriler

Sobre el sistema de Míchel i la posició de carriler esquerre que ocuparà, el futbolista ha explicat que “l’any passat al Castilla vam jugar normalment amb quatre darrere, però també vaig disputar alguns partits amb cinc. Jo arribo per adaptar-me al que em demani l’entrenador i fer-ho el millor possible”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)