Girona

Preparat per competir a primera

A Girona, en plena setmana del començament de la lliga, continuen amb les jornades de presentació de les darreres incorporacions. Després del torn de Riquelme dimarts, ahir tocava a Miguel Gutiérrez. El lateral arriba del Madrid, en què jugava amb el filial, però sovint se sumava a la dinàmica del primer equip. Durant les dues últimes temporades va disputar una desena de partits amb els blancs i va arribar a debutar en un partit de Champions, la temporada passada contra el Sheriff Tiraspol. Amb 21 anys, Gutiérrez, d’una gran projecció, fitxa pel Girona, i tot i que els blancs mantenen el 50% dels drets del jugador, els gironins es queden la seva propietat fins al 2027.

Com és habitual, la roda de premsa va començar amb les paraules del president, Delfí Geli, seguides de les del director esportiu, Quique Cárcel. Tots dos càrrecs van expressar la satisfacció que els suposava l’arribada del madrileny. Geli assegurava que el fixatge és “un jugador de qualitat, de futur, per poder créixer junts”. I Cárcel donava les gràcies tant als representants i al Madrid, com al mateix jugador, per la predisposició en la seva arribada. A aquestes gràcies hi va sumar la convicció que Gutiérrez és “una gran aposta per al club”, i va voler demanar paciència: “És un jugador molt jove, ha de tenir un creixement constant, però cal treure-li pressió.”

Miguel Gutiérrez, tot i tenir diverses ofertes sobre la taula, es va quedar amb el Girona. “Vaig parlar amb Míchel i em va convèncer. El Girona té una idea de joc que s’apropa molt al meu estil. És veritat que hi havia altres opcions, però quan un club et vol i aposta per tu, no hi ha gaire a pensar, i per això soc aquí.”

Pel que fa a les sensacions, tant futbolístiques com personals, Gutiérrez té clar com és d’important el pas a primera i no deixar de créixer. “El salt a primera divisió és un pas molt important per a la meva carrera. Aquí espero créixer molt com a futbolista i poder fer grans coses.” És cert que el madrileny ja ha jugat a primera, però tenia clar que calia marxar de casa per poder fer la transició a la màxima categoria. “És un pas que cal fer. Fer-lo en el Madrid és molt complicat, pel club que és. Sortir de casa és un pas necessari que em farà créixer en l’aspecte personal i futbolístic, i hi estic preparat.”

El club ha fet un esforç per a la seva arribada, i el jugador té clar que s’ha apostat molt per ell. “Estic molt agraït al Girona per l’aposta que han fet per mi. A Míchel, als directors esportius, al club... I aquest any ho demostraré al camp.”

El futbolista arriba per ocupar el carril esquerre, competint pel lloc amb Valery. Tot i estar acostumat a jugar amb un perfil més defensiu, Gutiérrez no té cap problema. “Soc aquí per adaptar-me al que digui l’entrenador i fer-ho el millor possible.”

Després d’haver jugat dos partits de pretemporada, el blanc-i-vermell es veu còmode i confia que és al lloc indicat per continuar millorant. “Toca créixer com a futbolista, i crec que el Girona i Míchel m’ajudaran a fer-ho”, va manifestar.

LES REACCIONS

El pas a primera és un pas important que em farà créixer tant en l’aspecte futbolístic com en el personal, i hi estic preparat
Estic molt agraït per l’aposta que han fet per mi, i penso demostrar-ho al camp
Miguel Gutiérrez
jugador del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)