Girona

El Girona, en la cursa per fitxar Mamadou Sylla

Opció. El club gironí és, juntament amb l’Elx i el Cadis, un dels equips que s’ha interessat en fer-se amb els serveis del davanter. El català d’origen senegalès encetaria la segona etapa com a gironí un any després de marxar a l’Alavés

El Girona podria estar preparant una ofensiva per incorporar de nou a la seva plantilla Mamadou Sylla. El conjunt blanc-i-vermell ha entrat en la cursa per fitxar al davanter català d’origen senegalès, juntament amb l’Elx i el Cadis, els altres dos equips que han mostrat interès en fer-se amb els seus serveis. Sylla pertany a l’Alavés, que precisament el va incorporar a les seves files procedent del Girona, l’estiu passat, previ pagament de poc més d’un milió d’euros.

El futbolista, que vol continuar jugant a primera, veuria amb bons ulls el retorn al club gironí, que haurà d’entendre’s amb el conjunt vitorià, amb qui té contracte fins el 2024, i que voldrà recuperar part de la inversió feta per Sylla, que no ha acabat de rendir al nivell esperat. En aquests moments, el desig del de Kédougou és marxar del seu actual club a tots els efectes evitant la fórmula de la cessió.

De fet, l’atacant va fer dos gols i va jugar quinze partits amb l’Alavés (sis com a titular) abans de ser cedit durant el mercat d’hivern al Rayo Vallecano. Amb els madrilenys, Sylla no va fer cap diana, va participar en catorze partits, només un com a titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)