Girona

El Girona pensa en Sylla per reforçar la línia ofensiva

Opció. Els gironins són, juntament amb l’Elx i el Cadis, dels que s’han interessat en l’ariet. Si torna, el català d’origen senegalès encetaria la segona etapa al club un any després de marxar

El Girona podria estar preparant una ofensiva per incorporar de nou a la seva plantilla Mamadou Sylla. El conjunt blanc-i-vermell té en la seva llista per reforçar la línia ofensiva el davanter català d’origen senegalès, com també l’Elx i el Cadis, els altres dos equips que han mostrat interès a obtenir els seus serveis. Sylla pertany a l’Alavés, que precisament el va incorporar a les seves files procedent del Girona, l’estiu passat, pagant prèviament poc més d’un milió d’euros.

Sylla, que vol continuar jugant a primera, veuria de bon ull el retorn al club gironí, que haurà d’entendre’s amb el conjunt vitorià, que hi té contracte fins al 2024 i que voldrà recuperar part de la inversió feta pel futbolista, que no ha acabat de rendir al nivell esperat.

De fet, l’atacant va fer dos gols i va jugar quinze partits amb l’Alavés (sis com a titular) abans de ser cedit durant el mercat d’hivern al Rayo Vallecano, també a primera. Amb els madrilenys, Sylla no va fer cap diana i va participar en catorze partits, només en un com a titular.

En aquests moments, el desig del de Kédougou és marxar del seu actual club a tots els efectes evitant la fórmula de la cessió, una operació complicada i que amb diners pel mig podria fer que els gironins es replantegessin l’operació, ja que la llista de la direcció esportiva és àmplia.

Estira-i-arronsa

Un dels altres fronts oberts que té el Girona a l’hora de reforçar la seva plantilla és amb l’Espanyol, per mirar de lligar el retorn de Pol Lozano. El conjunt periquito està assolint una posició ferma i demana un traspàs (no pas per una quantitat econòmica baixa) pel migcampista, però el club gironí només considera una cessió amb opció de compra. El futbolista, sabedor que ho tindrà complicat per jugar regularment a les ordres de Diego Martínez, seria partidari de retornar al club blanc-i-vermell per damunt de qualsevol de les altres ofertes que pugui tenir.

La via City, calenta

El conjunt anglès està a punt de fitxar Sergio Gómez de l’Anderlecht per poc més de deu milions d’euros. L’extrem reconvertit a lateral esquerre de només 21 anys podria acabar cedit al Girona si el City aconseguís en els 20 dies de mercat que resten la incorporació d’un altre lateral esquerre. La intenció dels skyblue és aquesta via i des d’Anglaterra ja s’apunta a l’interès del club a fer una oferta per Raphael Guerreiro, Borna Sosa, Ait-Nouri o, fins i tot, Renan Lodi, de l’Atlético. En tot cas, que el City busqui un altre defensor, a més de Sergio Gómez, acosta el badaloní a terres gironines per jugar a les ordres de Míchel.

LA REALITAT

El club sospesa altres jugadors d’un perfil similar però ha contactat amb el davanter

EL JUGADOR

Sylla vol seguir jugant a primera i intentarà evitar una operació que acabi en cessió

FRONTS OBERTS

L’Espanyol es fa el dur amb Lozano i el City vol un altre lateral, a més de Sergio Gómez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)