Girona

Míchel: “Hem de ser un equip humil però amb orgull”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del primer partit de lliga que afrontarà el conjunt blanc-i-vermell en el seu retorn a la màxima categoria contra el València a Mestalla (diumenge a les 19:30h).

Estat de l’equip

“Són baixa Ivan Martín, Ibra i Borja García. El dubte és Bernardo, però potser serà baixa també. La resta tots bé. L’equip està preparat tot i que hem de millorar a mesura que passin els dies però estem preparats per jugar i competir”, ha comentat el de Vallecas.

El rival

“Hem vist tota la pretemporada del València de Gatusso i és un equip protagonista. Vol la pilota i iniciar des del darrera. Els dos voldrem imposar-nos al terreny de joc i espero un València amb il·lusió però no major que la nostra per fer un gran any. Hem de ser un equip humil però amb orgull”.

Definir el moment

El curs passat, Míchel va vaticinar que ell i el seu equip volien fer història, com així va succeir gràcies a l’ascens a primera. Enguany, el madrileny aposta per un altre concepte: “Créixer és la paraula que volem instaurar en l’equip i el club. Això passa per seguir fent història i que continuem a primera la campanya vinent”.

Diferències anteriors experiències

Míchel ha entrenat al Rayo i a l’Osca a primera després de pujar-los als dos. En els dos casos va ser destituït i els equips van acabar baixant de nou a segona: “A nivell personal hi ha dos principals diferències. Ara tinc més experiència a les banquetes ja que al Rayo portava un any entrenant i a l’Osca poc més. He millorat en molts aspectes però he de millorar molt més. A nivell de club, els dos ascensos em van permetre entrenar a primera, aquí abans de pujar ja em van renovar, no sé si ho haguessin fet als altres llocs. A Girona es va apostar per un projecte”.

Handicap sense tota la plantilla

“De cara el diumenge no és cap handicap no saber la plantilla final que tindrem. Traurem un onze competitiu i els que vinguin s’hauran de guanyar una posició per estar en aquest onze. El nostre nivell es marcarà si en el dia a dia treballem bé amb pautes d’entrenament per anar a més dins del nostre estil i exigència. Si som un equip que entrena bé no tinc dubtes que farem un gran any i els nous s’han d’adaptar a aquesta feina, que l’any passat va ser excel·lent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)