Girona

Bernardo no arriba a temps per ser a la llista del partit de Mestalla

Míchel Sánchez i el Girona han donat a conèixer la llista de 23 futbolistes que viatjaran a València per disputar demà el primer partit de lliga a Mestalla (a les 19:30h). El tècnic madrileny, que en la roda de premsa prèvia al matx va donar opcions a Bernardo d’arribar a temps per ajudar a l’equip un cop recuperat de les seves molèsties al genoll, finalment ha decidit no ha convocar al colombià.

Els blanc-i-vermells, encara amb fitxatges per fer viatgen amb set futbolistes amb dorsal del filial a la capital del Túria: Lluc Matas, Ureña, Joel Roca, Artero, Monjonell, Àlex Sala i Pau Víctor. I són baixa Iván Martín, Borja García, Ibrahima Kebé i Bernardo, que ha entrenat aquesta setmana amb els seus companys però encara no està en la millor forma física.

La convocatòria de Míchel: Juan Carlos, Lluc Matas, Miguel, Arnau, David López, Stuani, Terrats, Taty Castellnos, Samu Saiz, Valery, Aleix Garcia, Juanpe, Riquelme, Yan Couto, Yangel Herrera, Santi Bueno, Monjonell, Ureña, Joel Roca, Àlex Sala, Pau Víctor i Artero. Són

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)