Girona

G. Gattuso

Tècnic del València

“Tothom creu que serà fàcil i no ho serà”

El tècnic del València, Gennaro Gattuso, va atendre els mitjans locals per valorar el partit del seu equip contra el Girona, tot i que l’interès de part de la premsa va ser el mercat de fitxatges, l’arribada de Nico González, procedent del Barça, i altres aspectes extraesportius. De fet, va ser el mateix entrenador qui va instar els mitjans a preguntar sobre el rival, del qual va tenir bones paraules. “Afrontem un partit molt complicat, com tots els partits que disputarem en la lliga. L’hem de preparar bé ja que tothom creu que serà fàcil i no ho serà gens”, va explicar l’exjugador professional, que hi afegia: “El Girona és un equip que varia el seu esquema tàctic constantment. Del 3-4-2-1 al 4-3-3 o al 5-3-2 i haurem de fer circular la pilota ràpid i amb criteri per poder fer mal al contrincant.”

Gattuso va preguntar pel clima de Girona, ciutat que va ubicar al nord de l’Estat –“a Pamplona?”–, una anècdota més de la primera roda de premsa de l’exinternacional italià: “El campionat de lliga és molt competitiu i qualsevol dels rivals pot vèncer qualsevol equip. La victòria de l’Osasuna contra el Sevilla n’és un bon exemple”, va afirmar.

EL GIRONA

“És un equip que varia el seu sistema sempre i haurem de tenir criteri”

AVÍS

“Afrontem un partit molt complicat, com tots els que disputarem”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)