Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de generar dubtes al rival a través del nostre joc”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va analitzar davant dels mitjans de comunicació com afrontarà el seu equip el primer partit de lliga, el del retorn del club a la màxima categoria. “Espero un equip amb el màxim compromís i orgull, un equip que tingui ànima i cor, sempre ho he demanat. Vull que la gent se senti orgullosa de nosaltres, pels que vindran a València i per tothom. Necessitem donar la nostra millor versió, per ells i per la ciutat que hi ha al darrere; nosaltres la representem”, explicava el de Vallecas, confiat que els seus jugadors mostrin la millor cara i aprofitin la famosa inèrcia de l’ascens: “Hem començat el curs amb l’energia més elevada que si haguéssim fet sis setmanes de pretemporada. Portem l’energia del curs passat i volem continuar així. Veurem com arriben els jugadors i adaptarem a cada partit el millor onze que puguem tenint en compte l’estat de forma de cada un d’ells.”

Per Míchel, el València continua sent un rival molt perillós tot i que no passi pel seu millor moment a tots els nivells. L’arribada de Gattuso ha capgirat l’estil de l’equip, molt allunyat del de José Bordalás: “Hem vist tota la pretemporada del València de Gattuso i és un equip protagonista. Vol la pilota, iniciar des del darrere i ens enfrontarem dos estils diferents però amb detalls en què s’assemblen. Tots dos voldrem imposar-nos al terreny de joc i espero un València amb il·lusió per fer un bon any, però no amb més il·lusió que nosaltres”, manifesta el madrileny, que hi afegeix: “M’espero el millor València que he vist en la pretemporada. No sé quin ambient trobarem, però és a través del joc que hem de generar el màxim de dubtes possibles al rival. D’acord que ha marxat Guedes i que Gayà no hi és per sanció, però tenen jugadors que ens poden generar problemes.”

L’entrenador blanc-i-vermell vol contagiar els seus jugadors i convèncer-los que la idea que treballen és l’adequada. “La competició ens exigeix això, màxima il·lusió i respecte però compromís amb la nostra idea, per ser un equip protagonista. Veurem si som capaços d’imposar la nostra identitat”, concloïa.

LA FILOSOFIA

“La competició ens exigeix màxima il·lusió i creure en la nostra idea”

EL RIVAL

“El València vol ser protagonista, vol sortir amb la pilota i té bons jugadors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)