Girona

L’1x1 de...

Per Nom i Cognoms

JUAN CARLOS (90’)
erràtic
Va tenir poca feina sota pals, però va estar ben situat en tot moment. Amb la pilota als peus, el futbolista va tenir unes quantes complicacions i va deixar entreveure que li manca un punt de seguretat en la sortida nítida.
couto (81’)
perjudicat
El brasiler va estar poc fiable en defensa i en una acció a la primera meitat va estar sotmès per una targeta groga. Lino va ser més directe per la banda dreta i això li va impedir progressar a camp obert. Amb pilota va estar molt correcte.
DAVID LÓPEz (61’)
dubitatiu
Al barceloní se’l va veure, en alguns moments, desubicat en la línia de cinc. En els duels va estar correcte, però li va faltar un punt de ritme i velocitat durant bona part de la primera meitat. A la represa, Míchel va canviar a l’inici.
JUANPe (90’)
El canari, com la resta de la defensa, no va tenir tanta feina en els duels. Va estar ben situat i no va perdre el ritme del matx en cap moment. En algunes accions, va exercir el lideratge que s’espera d’ell. Va patir amb el marcatge d’Hugo.
SANTI BUENo (90’)
fiable
Va gestionar bé els espais a l’esquena del carril dret. En el joc aeri no va tenir complicacions. A la segona part, va avançar les línies de l’equip i va tenir menys feina en defensa. No va poder incidir en el joc ofensiu.
valery (61’)
desgastat
El de l’Escala no es va poder desplegar gaire en atac. Va aprofitar, en un parell d’accions, els eslàloms de Riquelme per trobar zona ofensiva. Va patir sense pilota i li va costar connectar amb els futbolistes de la línia del mig del camp.
Aleix Garcia (90’)
Marcat
El futbolista d’Ulldecona no va trobar el seu lloc en el partit. Malgrat la poca mobilitat amb la pilota, el jugador va fer l’únic xut a porteria dels gironins en tot el partit. Se’l va veure amb un ritme bo, però va anar a remolc amb la pilota.
terrats (74’)
Imprecís
El migcampista no va tenir el seu dia en la direcció del joc. Va estar imprecís en algunes passades i no va poder connectar clarament amb la zona de la mitja punta. Terrats no va poder igualar en intensitat el ritme del matx.
RIQUELME (90’)
dinàmic
Va ser el jugador més destacat de l’equip. Va treballar molt bé sense pilota i va trobar espais per progressar amb la pilota a la primera part. A la represa, va fer un pas enrere i va estar sotmès per la pressió local. Amb bon ritme físic.
stuani (29’)
a punt
Es va sentir més còmode en atac que en zona defensiva.
samu sáiz (61’)
crispat
Fins que l’equip no el va trobar entre línies, no va estar còmode a dins del camp. Va perdre una pilota en una zona perillosa i va estar a punt de ser expulsat per una entrada a destemps. Va ser substituït per evitar la segona targeta groga.
taty (90’)
actiu
De més a menys. El futbolista es va barallar amb la defensa local i va ajudar l’equip a desplegar-se en atac en la primera meitat de joc. Defensivament, va ser decisiu evitant un xut valencià i va provocar la vermella a Gömert.
UREÑA (29’)
marcat
No va trobar espais en atac i li va faltar guspira.
yangel (16’)
EStèril
La seva entrada al matx no va servir per canviar d’aire.
arnau (9’)
suplent
El català no va tenir temps de fer mal en els minuts.
migueL (29’)
refresc
Va estar a punt de marcar en una jugada embolicada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)