Girona

Javi Hernández reforçarà la línia defensiva gironina

Girona El club gironí té molt encarada la cessió amb opció de compra de Javi Hernández. Reinier Jesús també té molt madura la seva arribada

El mes d’agost s’està fent molt llarg per a la direcció esportiva del Girona i, sobretot, per a l’aficionat gironí, que frisa per veure reforços a la plantilla del conjunt blanc-i-vermell. Després d’uns dies en què el debat es va concentrar, sobretot, en la porteria i el mig del camp, el club ha aconseguit arribar a un principi d’acord amb el jugador del Leganés uan Hernández, segons va poder avançar ahir la Cadena Ser. L’operació està encarada cap a una cessió amb opció de compra per part del club gironí. Si no canvia res , en les pròximes hores el jugador nascut a Jerez de la Frontera s’incorporarà a la disciplina de l’equip de Míchel Sánchez en una posició que el tècnic madrileny volia reforçar. El perfil de l’andalús casa a la perfecció per ocupar les posicions del carril i central esquerre. A més a més, Hernández també reuneix bones condicions per poder córrer a l’espai en un sistema de tres centrals que s’enforteix amb futbolistes ràpids i potents.

La segona és la bona

El futbolista andalús ja va ser a la llista d’interessos del Girona el passat mes de juliol. Per uns motius de salut del jugador, les negociacions no van anar a més i el Girona va aparcar la pugna pel jugador propietat del Leganés. Sumant aquest fet, després d’unes declaracions del director esportiu pepinero, Txema Indias, es va poder saber que el dos conjunts, Leganés i Girona, ja havien arribat a un acord per realitzar l’operació, però el Madrid, propietari de l’altre 50% dels drets, no va cedir i va demanar una quantitat més elevada per tirar endavant l’operació. Els gironins, definitivament, van trencar les negociacions i van aparcar la incorporació del jugador.

Reinier, molt a prop

Durant la tarda d’ahir, Marca va poder avançar la cessió del mig centre ofensiu brasiler Reinier Jesús per una temporada al Girona. El jugador, que va rebre la trucada de Míchel, ha valorat totes les ofertes i s’ha acabat decantant per jugar al conjunt blanc-i-vermell. L’operació, si res no canvia, es tancarà amb una cessió simple sense opció a compra, com va poder avançar el periodista Mario Cortegana. Tan sols queda l’aprovació del seu club, el Madrid.

JAVI HERNÀNDEZ

Míchel obtindrà la peça polivalent que tant buscava; perfil central i carril esquerre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)