Girona

Javi Hernández: “Estic encantat d’estar aquí al Girona”

El Girona ha fet oficial la cessió de Javi Hernández per una temporada provinent del Leganés. L’operació s’ha tancat amb una cessió sense opció de compra. El futbolista nascut a Jerez de la Frontera es pot adaptar tant a les posicions de central, lateral i carril esquerre. Una peça que demanava Míchel i que al final s’ha complert la seva arribada.

La presentació del jugador ha tingut lloc a la sala de premsa de Montilivi on Quique Cárcel i Delfí Geli, li han donat la benvinguda. El director esportiu ha comentat la situació del mercat: “Ha sigut un estiu complicat. Des de l’inici del mercat, hem tingut interès per fer arribar a en Javi aquí. Estem contentes per veure’l a dins la plantilla”.

El jugador andalús també s’ha mostrat amb il·lusió en aquesta nova etapa. “He tingut altres opcions, però el gran interès del Girona m’ha fet prendre aquesta decisió. És un projecte en creixement i ara estic encantat d’estar aquí”, ha explicat Javi Hernández. El jugador ha declarat que no ha estat fàcil saber gestionar les negociacions durant tot l’estiu i que ha tingut moments de certa incertesa quan ja es veia vestint la samarreta gironina.

Avui al matí, Hernández ja ha completat el primer entrenament sota les ordres de Míchel a La Vinya i ha fet els primers tocs a Montilivi amb l’equipació de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)