Girona

Girona, un punt de partida

Reinier Jesús arriba cedit al Girona amb la voluntat de reivindicar-se després de dos mals anys al Dortmund

El jove brasiler s’autodefineix com un jugador polivalent en la zona d’atac

L’última incorporació que faltava per presentar era Reinier Jesús. El futbolista brasiler, que va arribar la setmana passada, va debutar contra el Getafe i, després d’uns dies amb l’equip, ha estat presentat davant els mitjans de comunicació a Montilivi. És la vuitena novetat d’una plantilla que s’està nodrint de futbolistes cedits. Una de les primeres paraules que van sonar a la sala de premsa va ser la paraula “il·lusió”, del president, Delfí Geli. A la roda de premsa, el president gironí va donar les gràcies al futbolista brasiler per haver escollit l’opció de fitxar pel Girona. Quique Cárcel també va ser present a l’acte d’oficialització de Reinier. “Vull agrair al futbolista la seva predisposició per venir a jugar amb nosaltres malgrat les dificultats que hi ha en aquest mercat. Era una bona oportunitat que no podíem perdre”, va dir Cárcel. Presenciant la roda de premsa, hi havia la família i representants del futbolista, que arriba procedent del Madrid.

Els objectius de Reinier

Un cop feta la presentació de Geli i Cárcel, va arribar el torn de les preguntes dels mitjans de comunicació. El jugador va parlar dels objectius que s’ha marcat en terres gironines després de dues temporades cedit al Borussia de Dortmund. “Vull buscar el meu millor nivell a dins del terreny de joc. Em vaig sentir molt còmode l’altre dia amb l’afició. Estic content i il·lusionat”, va remarcar el migcampista brasiler. El pas de Reinier pel Signal Iduna Park no ha estat com s’esperava. En dues temporades, l’exfutbolista de Flamengo ha disputat 39 partits, però en total només 741 minuts. Els seus registres han sigut pobres ja que tan sols ha marcat un gol i ha fet una assistència. Així doncs, el Madrid ha decidit buscar, de nou, una cessió per poder veure el jugador fer eclosió en la lliga espanyola. El club blanc ha decidit no posar cap clàusula de la por al club; per tant, podrà disputar sense problemes els partits contra el seu equip al Bernabéu i a Montilivi.

Mentalitat ofensiva

En el partit contra el Getafe, vam poder veure Reinier situat, momentàniament, en la posició de davanter, fet que no va passar per alt. “Puc jugar en totes les posicions que cregui l’entrenador. M’adapto a qualsevol posició d’atac. Ara vull buscar el meu millor nivell dins del terreny de joc”, va explicar el brasiler.

Afinitats amb Girona

El jove futbolista no va poder evitar un somriure quan li van preguntar la seva relació amb Yan Couto i el seu excompany d’equip Erling Haaland, amb qui va poder coincidir a La Vinya amb la resta del conjunt citizen. “Quan vaig parlar-hi l’altre dia, em va parlar molt bé del grup City. També vaig parlar amb Couto, un bon amic meu, i em va donar bones referències”, va dir. Un cop finalitzada la roda de premsa, el jugador es va vestir amb l’equipament de partit per fer els tradicionals tocs sobre una gespa de Montilivi que es va recuperant de mica en mica per al partit de divendres contra el Celta de Vigo.

LES REACCIONS

Vull oferir la meva millor versió a dins del terreny de joc. M’adapto a tot el que digui l’entrenador
Reinier Jesús
jugador del girona
Vull donar les gràcies a Reinier per la voluntat de venir, malgrat les dificultats en el mercat
Quique Cárcel
dir. esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)