Girona

Accelerada en el mercat

El Girona afronta els darrers quatre dies del mercat de fitxatges amb diversos fronts oberts, sobretot pel que fa a les arribades de les dues màximes prioritats a hores d’ara, un porter que competeixi amb Juan Carlos Martín i un migcampista defensiu que aporti equilibri i experiència en una posició clau en els esquemes de Míchel Sánchez. Si el límit salarial ho permet, llavors els gironins intentarien incorporar un perfil ofensiu amb arribada que afegís competència tant a la mitjapunta com als atacants.

El 7 d’agost, coincidint amb el final de la pretemporada, en acabar l’amistós contra el Saragossa, Míchel Sánchez va demanar a la direcció esportiva dos porters, un lateral esquerre que complementi Miguel Gutiérrez, dos migcampistes –un de defensiu i un d’ofensiu– i un punta. Més de vint dies després, s’han afegit a la plantilla Javi Hernández, el lateral esquerre que també pot fer de central, i Reinier Jesus, un migcampista ofensiu. Així doncs, les peticions del de Vallecas podrien quedar lluny del que acabi arribant en forma de noves cares, ja que els propietaris, en unes declaracions de Ferran Soriano a la SER, preveuen ara mateix el fitxatge d’un porter i un mig defensiu. Per tant, Lluc Matas ocuparia la plaça de tercer porter amb Juan Carlos i la nova incorporació competint per un lloc en l’onze i el favorit per al pivot és encara Oriol Romeu, que accepta rebaixar les seves pretensions per fitxar pel club gironí. En aquesta operació només queda, i no és poca cosa, que el d’Ulldecona s’alliberi del contracte amb el Southampton o que el Girona entri a negociar amb el club anglès per endur-se el futbolista en concepte de traspàs. De moment, Romeu no ha participat en cap minut de lliga en el seu equip, un senyal inequívoc que alguna cosa pot passar amb el seu futur.

Una vegada s’aclareixi el panorama amb Oriol Romeu i el porter que hagi de venir –costarà trobar el perfil idoni amb experiència i bona tècnica amb els peus–, la resta del límit salarial que pugui tenir el club determinarà si es pot anar a buscar un atacant. Sylla té ganes de tornar i el Girona el té en una llista amb altres prioritats al davant, però qui sap si les limitacions dels uns i els altres acaben fent escalar el català d’origen senegalès, amb contracte amb l’Alavés, que també hi haurà de dir la seva.

En tot cas, s’entreveu un final de mercat trepidant per a tots els equips, que solen accelerar a última hora, quan apareixen els descartats i les oportunitats.

PRIORITATS

El club vol fitxar sí o sí un porter que competeixi amb Juan Carlos i un mig defensiu

ORIOL ROMEU

Accepta rebaixar la seva fitxa i ara només queda negociar amb el Southampton

QUI HO SAP?

Sylla és en una llista amb altres prioritats però les limitacions el podrien fer escalar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)