Girona

Un reforç obligat de luxe

Els moviments es faran esperar fins a l’última hora de mercat. Això és una obvietat. Com també que el Girona té dos nous inconvenients en forma de lesió de Terrats i Herrera. Així doncs, l’equip de Míchel queda molt debilitat a la zona de pivot i per aquest motiu haurà d’empènyer més que mai per la incorporació d’un migcampista defensiu per complir amb els desitjos de Quique Cárcel i el tècnic madrileny. A més a més, la direcció esportiva del conjunt gironí continua a la recerca d’un porter que pugui fer competència a Juan Carlos. I, també, si hi ha una possibilitat dins del mercat, el club pugnarà per un davanter que pugui adaptar-se a la banda. Després d’uns temps sense gaires novetats, s’han obert escletxes en el penúltim dia de mercat. Un futbolista desitjat.

A prop, però amb risc

El gran nom que el Girona té sobre la taula des de fa dies és el d’Oriol Romeu. Actualment, el d’Ulldecona té contracte per a una temporada més amb el Southampton, però el Girona negocia amb el club anglès per tancar el fitxatge abans de dijous. I en aquest sentit ahir va ser un dia mogut. Durant el dia segons va avançar ahir el mitjà anglès The Athletic, el Girona va fer un pas important per tancar l’acord amb el Southamton i firmar el futbolista català per a les pròximes tres temporades, i és que Romeu també té un gran interès per tornar a Catalunya. De fet, el d’Ulldecona ja no va entrar ahir en la convocatòria del partit contra el Chelsea, cosa que fa pensar que l’acord és més proper que mai.

Ara bé, en el partit contra el Chelsea es va lesionar el migcampista belga Romeo Lavia, que és un dels que ha robat el lloc al d’Ulldecona. L’abast de la lesió –les primeres impressions és que és a la musculatura isquiotibial–, de moment desconegut, podria posar en risc una operació que per al Girona és imprescindible. Sobretot, perquè permetria al Girona fer un salt qualitatiu en la zona de creació. No només per tenir un perfil que s’adapta a la perfecció en el joc ràpid al mig del camp, sinó també perquè es podrà desfogar de tasques defensives jugadors com ara Aleix. Un peça que completaria el mig i reforçaria l’equip en un moment delicat per les baixes confirmades.

La porteria preocupa

El que preocupa més, actualment, és trobar un porter per fer competència a Juan Carlos. Després de l’aproximació entre el Girona i els representants de Luca Zidane, el club esperarà fins a l’últim moment per intentar trobar futbolistes que es puguin adaptar més a les seves necessitats. Entre les opcions hi ha Agustín Rossi, i el club ha mirat de reactivar el seu fitxatge via City. Un dels principals hàndicaps, però, és solucionar l’apartat d’extracomunitaris, que ara mateix està complet amb el Taty, Reinier i Yangel. Quique Cárcel ha comentat més d’una vegada que, fins a l’últim moment, el Girona estarà obert a noves incorporacions. La direcció esportiva podria mirar de contractar jugadors lliures. Un any més, el compte enrere ha començat a Montilivi.

PIVOT DEFENSIU

Oriol Romeu és una figura que Cárcel i Míchel han marcat com a imprescindible

FINS AL FINAL

La incògnita a la porteria del Girona no es resoldrà fins al darrer moment
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)