Girona

Oriol Romeu, el novè reforç del Girona

Els gironins tanquen amb el Southampton el traspàs del migcampista, que signa fins al 2025

El Girona ha fet oficial el fitxatge d’Oriol Romeu, el migcampista defensiu que des de fa dies era l’objectiu número u de Míchel i de la direcció esportiva. El d’Ulldecona, de 30 anys, es converteix així en la novena incorporació d’aquest estiu, a més de la renovació de la cessió d’Iván Martín. Romeu arriba al conjunt gironí en propietat, després que el club blanc-i-vermell hagi pagat un traspàs al Southamton per una quantitat que no s’ha especificat, però que finalment no serà gaire elevada perquè el City ha ajudat traspassant Larios i Edozie al conjunt anglès. Pel que fa al contracte, Oriol Romeu signa amb el Girona per a les properes tres temporades, fins al juny del 2025.

Amb la incorporació d’Oriol Romeu Míchel guanya una peça més al centre del camp, on l’equip ha quedat molt minvat d’efectius per culpa de les lesions. A més, suma un perfil diferent que fins ara no tenia a la plantilla, i és que el d’Ulldecona aportarà un perfil més físic i específic que la resta de companys de posició, cosa que pot permetre alliberar de tasques defensives a jugadors com Aleix Garcia.

Oriol Romeu, de 30 anys, torna d’aquesta manera a la lliga espanyola nou temporades després de disputar 13 partits amb el València en el curs 2013/14. Des de llavors, Romeu havia disputat una temporada amb l’Stuttgart a la Bundesliga i les últimes set temporades les ha jugat a la Premier League amb el Southampton, amb qui ha sumat 217 partits de lliga, gairebé tots com a titular. Abans, Oriol Romeu es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol i del Barça, amb qui va arribar a debutar amb el primer equip en la lliga abans de fer el salt al Chelsea, on va jugar dues temporades guanyant els títols de la Champions League (2011/12) i l’Europa League (2012/13).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)