Girona

El Girona tanca la porteria amb Paulo Gazzaniga

L’argentí arriba cedit procedent del Fulham i competirà per la titularitat amb Juan Carlos i Toni Fuidias

L’argentí Paulo Gazzaniga és nou jugador del Girona per a la temporada 2022/23. Ha calgut esperar fins a l’últim dia del mercat, però el Girona ja té la porteria coberta. I més del que es podia esperar. I és que l’argentí no només haurà de competir amb Juan Carlos per un lloc a la porteria, sinó que també ho haurà de fer amb el jove porter de 21 anys Toni Fuidias, que ha arribat aquest matí a Montilivi procedent del Madrid per fer les funcions de tercer porter. Gazzaniga, a diferència del porter de Berga, arriba en qualitat de cedit procedent del Fulham, on s’havia quedat sense lloc després d’aconseguir l’ascens el curs passat a la Premier League.

Amb la incorporació de Gazzaniga el Girona posa el punt final al serial en què s’ha convertit la porteria aquest estiu després de rescindir el contracte a Ortolá. L’argentí, de 30 anys, serà una dura competència per a Juan Carlos, tot i que en poques ocasions ha assumit el rol de porter titular als clubs en què ha estat. Això sí, ha estat a clubs de nivell, com el Tottenham, on va arribar a disputar 22 partits de la Premier i 5 de la Champions League aprofitant les lesions d’Hugo Lloris. A banda del Tottenham, Gazzaniga té una àmplia trajectòria a Anglaterra, on també ha jugat amb el Gillingham, el Southampton i el Fulham, club d’on procedeix.

El nou porter del Girona també té recorregut a la lliga espanyola. De fet, quan va deixar el seu país va ser per anar al juvenil del València, des d’on va fer el salt a Anglaterra. Ja com a professional, Gazzaniga va jugar a 2a divisió A amb el Rayo Vallecano –32 partits–, quan l’entrenava Míchel, i a primera divisió amb l’Elx, on va disputar 8 partits de lliga la temporada 2020/21.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)