Girona

Míchel: “Tenim els millors ingredients per fer un gran any”

Poques hores després de tancar-se el mercat de fitxatges, el tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al duel que els gironins disputaran demà al camp del Mallorca (a les 14h). El de Vallecas, evidentment, no va refusar parlar dels últims moviments del mercat i del proper rival:

Stuani

El tècnic ha parlat sobre l’arrítmia cardíaca que ha patit Cristhian Stuani, que el mantindrà allunyat un mes dels terrenys de joc: “Aquesta setmana va tenir una sensació de sortir d’una arrítmia. A nivell de salut està perfectament i ens han tranquil·litzat a tots amb les proves. És part del cor del Girona i batega amb força. Estarà un mes de baixa però després de tres anys buscar a primera, això no el frenarà pas i estarà de tornada”, ha dit Míchel.

Els reforços

“Estem molt contents de la plantilla que ens ha quedat. Amb aquests jugadors hem de fer un gran equip, aquesta és la meva responsabilitat. Tinc una plantilla espectacular i hem de donar les gràcies, per damunt de tot a Quique Cárcel i el seu equip per la feina, a en Pere Guardiola i en Ferran Soriano, que han estat molt actius en aquest mercat. Ara és la nostra responsabilitat fer un gran equip, i és que tenim els ingredients perfectes per fer un gran any”.

Els cinc darrer en arribar

“Toni Villa no ha entrenat però viatgem tots. Manu Vallejo ha entrenat amb nosaltres. Van ser les últimes d’ahir i Romeu ja va entrenar ahir també. Gazza i Toni també, per tant, tothom està en perfectes condicions”.

Recursos i variants

“Podem utilitzar diferents dibuixos tàctics 4-3-3, 3-5-2, 3-4-1-2, etc. També tenim jugadors versàtils que poden ocupar diverses posicions. Tenim molts recursos però la pena és que tenim moltes baixes. Fins que no tinguem la plantilla junta no sabrem el potencial real que tenim. A més són jugadors importants i porten temps aquí i la seva baixa ens penalitza”, ha analitzat el de Vallecas.

El Mallorca

A part de analitzar el mercat, el tècnic també ha estudiat el proper rival, un conjunt balear que arriba en forma i moral després de guanyar al Rayo (0-2): “Des que van reprendre el curs, només el Nàpols els ha fet un gol de jugada. El Betis els va superar gràcies a dos penals i això demostra que és un equip molt complicat. Tenen un fortalesa mental òptima i jugadors per fer-te mal. Kang-in és un dels jugadors més en forma i és un equip molt difícil i ben treballat. Aguirre té molta experiència i un nivell tàctic molt bo”.

Rival amb els mateixos objectius

“La nostra lliga és la lliga del Barça i el Madrid també. Gràcies a deu estem a primera i qualsevol partit és important. Arribar el més ràpid possible als 53 és l’objectiu principal i volem estar el més aviat possible tranquils en aquest aspecte. Per tant, el partit contra el Mallorca és igual d’important com els que ja hem jugat i com els que disputarem fins el final”, ha sentenciat l’entrenador blanc-i-vermell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)