Girona

Refer-se contra un os dur

Mercats a banda, el Girona reprèn la lliga vuit dies després de la desfeta a casa contra el Celta (0-1). L’equip dirigit per Míchel Sánchez es veurà les cares amb un dels equips que han demostrat ser més sòlids en el primer tram del curs, un Mallorca que encaixa pocs gols, ja que concedeix poc al rival. Des de l’arribada de Javier Aguirre al conjunt balear –el mexicà va salvar del descens el club i es va guanyar el dret de continuar–, els vermells han augmentat la seva dosi d’agressivitat ben entesa i de competitivitat: “Només el Nàpols els ha fet un gol a través de jugada. El Betis els va vèncer gràcies a dos penals i tot això demostra que és una equip molt complicat. Tenen un fortalesa mental òptima en aquests moments i jugadors que poden fer-te mal com Kang-in, un dels més en forma de la competició. El Mallorca és un equip molt difícil i ben treballat que compta amb un tècnic com Aguirre, que té molta experiència i un nivell tàctic molt alt”, analitzava Míchel sobre un equip que suma quatre punts dels nou possibles.

El Girona es tornarà a enfrontar a un rival que sol plantejar un sistema similar al seu (3-4-2-1) amb un carriler vell conegut de l’afició com Pablo Maffeo i un ariet de referència en una gran forma com Muriqi, autor de dues dianes en les tres primeres jornades. Tot i que contra el Getafe va sortir bé atacar un rival amb el mateix dibuix, per a Míchel aquell matx no és una referència: “Són diferents jugadors i diferents maneres de moure’s. No diré aspectes tàctics que hem treballat per fer mal al Mallorca, però diré que la mobilitat d’uns i altres no té res a veure. Serà un partit complicat contra un equip que va molt fort als duels i els sol guanyar”, deia el de Vallecas, que sentenciava: “De la nostra lliga, el Mallorca? Com el Barça i el Madrid. Gràcies a Déu estem a primera i cada un dels partits és important. El que volem és sumar els 53 punts al més aviat possible per assegurar l’objectiu.”

LA PRÈVIA

El Mallorca té una fortalesa mental òptima en aquests moments i jugadors que poden fer-te mal com Kang-in, un dels més en forma
De la nostra lliga, el Mallorca? Com el Barça i el Madrid. Gràcies a Déu estem a primera divisió
Míchel Sánchez
entrenador del girona
El Girona ha fet bons partits i té la inèrcia de segona. És un equip que té molta mobilitat
Javier Aguirre
Entrenador del mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)