Victòria soferta

3a divisió FEF. El Girona B s’estrena amb una victòria contra la Muntanyesa amb els gols de Karim i Joel Roca

Girona B 2 Muntanyesa 1

GIRONA B:Iker Piedra, Joel Gómez (Izquierdo, 70’), Biel Farrés, Marc Fuentes, Almansa, Domènech, Moha, Artero (Nil Sauret, 79’), Shin (Dawda, 73’), Joel Roca (Richmon, 70’) i Karim (Martí Riera, 70’).MUNTANYESA:Mourin, Múrcia, Joel, Moyano, Marc, Marçal (Sanvidal, 79’), Èric, Bilbao (Nico Junior, 70’), Velillas (Naranjo, 60’), Suaibo (Mulero, 60’) i Osorio (Marcel, 70’).GOLS:1-0 (19’) Karim. 2-0 (23’) Joel Roca. 2-1 (44’) Osorio.ÀRBITRE:Cartiel Arasa.T.G.:Als locals Domènech i Artero, i als visitants Múrcia, Osorio i Marc.

Dubte resolt. Artero i Joel Roca, jugadors que estan en dinàmica del primer equip cada setmana i que Míchel convoca en cada partit, jugaran en la lliga amb el Girona B quan sigui possible, cosa que segurament també farà Ureña quan es recuperi de la lesió. I és que ahir ja van jugar a Riudarenes en la primera jornada de lliga i van tenir un paper determinant, ja que van ser titulars i Joel Roca va marcar un dels dos gols que van donar la victòria al filial gironí contra la Muntanyesa.

La victòria permet arrencar el curs amb un somriure. Va ser més soferta del que es podia esperar contra un dels nouvinguts a la categoria procedent de 1a catalana. Sobretot després que els d’Axel Vizuete signessin un excel·lent inici de partit que va servir per situar el 2-0 en el marcador en la primera mitja hora de partit gràcies a les dianes de Karim (19’) i Joel Roca (23’), amb una bona rematada de cap. Abans del descans, però, la Muntanyesa va retallar la diferència amb un gol d’Osorio. El gol va donar ales al conjunt barceloní, que, durant la segona part, va generar més perill del que havia fet en la primera i en els minuts finals va tenir un parell de bones ocasions per marcar el gol de l’empat.