Girona

El Girona presentarà al·legacions a la vermella de Míchel

El Girona ha comunicat que presentarà al·legacions a la targeta vermella que va veure el seu entrenador, Míchel Sánchez, al minut 21 en l’últim partit disputat al Benito Villamarín. El tècnic va protestar als col·legiats el penal que van assenyalar a Bernardo per una lleugera agafada a Rodri i, posteriorment, un fora de joc que no era xiulat sense deixar seguir la jugada d’atac dels seus futbolistes.

En l’acta, Ortiz Arias va assenyalar que Míchel havia estat expulsat per dir amb to burlesc: “Aquest fora de joc no l’heu d’aguantar? Què passa que aneu vestits de verd?”. El de Vallecas va explicar l’acció en la roda de premsa posterior al matx, al mateix temps que va demanar disculpes i va lamentar-se que no es pogués conversar amb els àrbitres.

Si no prosperen les al·legacions presentades pel club, Míchel s’exposa a una sanció mínima de dos partits, que podrien ser més pel propi redactat del col·legiat i es perdria des de la seva posició a la banqueta, pel cap baix, els partits que jugarà el Girona a casa contra la Real Sociedad i a domicili contra l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)