Girona

Complint la mitjana

Amb 23 jugadors utilitzats fins ara en aquesta temporada, el Girona es troba en sintonia amb la majoria de clubs de la lliga. I és que en les primeres sis jornades hi han participat un total de 455 futbolistes entre els vint equips de primera divisió, de manera que la mitjana de jugadors utilitzats per cada equip se situa pràcticament en els 23 futbolistes que han vestit la samarreta blanc-i-vermella aquest curs –concretament, la mitjana és de 22,75 jugadors per equip–. Els gironins són el desè equip amb més jugadors utilitzats en l’inici de temporada, igualats amb el Barça i la Real Sociedad. Per sobre seu hi ha el Betis i l’Athletic, que n’han fet jugar 24, i l’Elx, el València, l’Espanyol i l’Almeria, que n’han fet jugar 25. Al capdamunt de tot de la llista hi ha el Sevilla, el Cadis i el Valladolid, tres equips que, a banda de no aconseguir els resultats desitjats, han tingut contratemps importants amb les lesions i que han hagut de fer participar fins a 26 jugadors diferents en només sis jornades.

En l’altra extrem, el que menys jugadors ha fet servir és el Celta, que ha repartit els minuts entre només 18 jugadors diferents. Altres equips que no han aprofitat tant la profunditat de la plantilla en aquest inici de lliga són el Vila-real i el Mallorca, amb 19 jugadors utilitzats, i l’Osasuna i el Madrid –Ancelotti, com sempre, no és un gran amant de les rotacions–, amb 20.

Al Girona, però, s’ha de tenir en compte que hi ha els casos de Borja García, Iván Martín i Ibra Kebé, tres jugadors que estan lesionats des de la temporada passada i que un cop estiguin recuperats és fàcil que puguin tenir minuts –qui ho tindrà més complicat segurament és Ibra Kebé per la gran competència en el doble pivot–. A ells se’ls han de sumar jugadors com Gazzaniga i Artero, que durant la temporada poden tenir oportunitats per gaudir de minuts.

26 JUGADORS
Sevilla
Cadis
Valladolid
25 JUGADORS
Elx
València
Espanyol
Almeria
24 JUGADORS
Athletic
Betis
23 JUGADORS
Barça
Real Sociedad
Girona
22 JUGADORS
Getafe
21 JUGADORS
Atlético
Rayo Vallecano
20 JUGADORS
Osasuna
Madrid
19 JUGADORS
Mallorca
Vila-real
18 JUGADORS
Celta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)