Girona

Stuani recull el pitxitxi de 2a divisió A el curs passat

L’uruguaià ha estat un dels premiats en la gala dels premis Marca

El davanter del Girona Cristhian Stuani ha rebut aquest migdia a Madrid el trofeu que l’acredita com el màxim golejador de 2a divisió A la temporada passada conjuntament amb Borja Bastón gràcies als 22 gols que va marcar en la temporada regular –l’uruguaià en va marcar dos més en el play-off d’ascens a primera–. És la segona vegada que Stuani guanya el pitxitxi de la categoria de plata després de fer-ho també la temporada 2019/20, quan va marcar 29 gols en la lliga i dos més en el play-off d’ascens.

Abans de l’acte Stauni ha atès els micròfons del diari Marca, que és qui organitza els premis, i ha assegurat que el seu retorn als terrenys de joc després de l’arrítmia benigna que ha patit serà aviat. “Em trobo bé i per sort hem tingut un diagnòstic positiu. Cada dia em trobo millor i espero tornar molt aviat”, ha comentat Stuani, que ha volgut reconèixer a tot l’equip tot i que el premi sigui individual: “És un plaer estar aquí. És un orgull i un premi que valoro molt però ho considero un premi de tot l’equip en una temporada en què vam tenir la sort d’aconseguir l’ascens.”

Sobre la situació del Girona a primera l’uruguaià s’ha mostrat optimista després de les primeres sis jornades de lliga: “En les primeres jornades hem demostrat que competim molt bé. Aquest és el camí per aconseguir els objectius. Tenim un equip de present i futur i esperem aconseguir la permanència.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)