Girona

Juan Carlos: “Hem de minimitzar els errors”

El porter del Girona ha analitzat l’actualitat i el partit de diumenge contra la Real Sociedad en roda de premsa

El Girona rep diumenge la visita de la Real Sociedad a Montilivi (18.30h) en el primer dels vuit partits de lliga que els de Míchel hauran de disputar abans que la competició saturi fins al 31 de desembre per la disputa del mundial de Qatar. Sobre aquest partit i la resta de l’actualitat del club n’ha parlat aquest migdia en roda de premsa el porter Juan Carlos Martín, i aquestes han estat les seves principals declaracions:

Balanç inicial

“Fins ara he vist bé a l’equip. No sempre és fàcil el canvi de categoria, però entre la base de l’any passat i els que han arribat estem aconseguint un bon inici, aprofitant la inèrcia del curs passat.”

Deixar la porteria a zero

“Crec que és una qüestió de tots tant el marcar gols com no encaixar-ne. Hem de seguir treballant en la mateixa línia per aconseguir tenir solidesa i minimitzar els errors, que en aquesta categoria et condemnen. Som un equip amb una proposta valenta, que assumeix riscos, i sabem què pot suposar això, però hem de minimitzar els errors per intentar que els resultats continuïn sent positius.”

L’objectiu fins al mundial

“El més important és anar sumant, guanyant partits a poc a poc. Hem tingut un inici de temporada acceptable tenint en compte que acabem de pujar. L’únic objectiu ha de ser el d’arribar a final de temporada en una bona posició i això t’obliga a sumar sovint. El més ideal seria arribar al mundial el més amunt possible però només ens podem centrar en el partit contra la Real Sociedad.”

La Real Sociedad

“Arribem al partit amb ganes després d’aquesta aturada. Ens agrada tenir continuïtat i competir i venim d’una setmana que no ho hem fet. Som conscients que són un equip molt compensat, que fa anys que treballa molt bé i es manté en una línia de regularitat des de fa temps. Serà un partit molt difícil i per moments ens dominaran, però hem de contrarestar les seves coses bones, que són moltes, i aprofitar les nostres virtuts juntament amb el suport de l’afició.”

L’aturada

“Sóc dels que pensa que ens ho hem de prendre bé perquè no depèn de nosaltres. Està clar que volem competir, però a nosaltres també ens ha anat bé perquè van arribar molts jugadors al final del mercat i l’entrenador ha pogut treballar bé alguns conceptes.”

L’estiu després de l’ascens

“Ningú va parlar amb mi. Així que, com que tenia contracte en vigor ja entenia que comptaven amb mi. Jo he entrenat amb les mateixes ganes que sempre per ajudar a l’equip.”

La competència a la porteria

“La relació amb Pablo Gazzaniga i Toni Fuidias és bona i intentem treballar fort i ajudar-nos. Després la decisió és de l’entrenador. Jo els he intentat ajudar a que s’adaptin el més aviat possible i que sumin perquè entre tots puguem aconseguir l’objectiu comú, que és el més important.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)