Girona

Amb l’objectiu del 0

Deure. El Girona ha de fer un pas endavant al darrere i tancar partits sense encaixar, cosa que fins ara no ha fet

El Girona és un dels quatre equips de la lliga, conjuntament amb el Sevilla, l’Elx i l’Almeria, que encara no han estat capaços de deixar la porteria a zero en cap partit de lliga després de les sis primeres jornades. És, segurament, el deure més important dels de Míchel en aquest inici de curs, en què han transmès millors sensacions del que diuen els resultats aconseguits, i no hi ha cap dubte que un dels motius perquè hagi passat això ha estat el fet de no ser capaç de tancar amb pany i clau la seva porteria, encara que les ocasions que concedeixin els blanc-i-vermells siguin més aviat poques. “El fet de marcar gols i no encaixar-ne és una qüestió de tot l’equip. El que hem de fer és continuar treballant en la mateixa línia per aconseguir tenir solidesa defensiva. El que hem d’aconseguir és minimitzar els errors que en aquesta categoria et condemnen”, va dir ahir el porter del Girona Juan Carlos Martín en roda de premsa, conscient que la idea de joc que tenen també els condueix a aquest camí: “Som un equip amb una proposta valenta, que assumeix riscos, i sabem què pot suposar això.”

Minimitzar els errors, tal com demana Juan Carlos, i continuar millorant en l’entramat defensiu han de ser una obligació per al conjunt gironí en les pròximes jornades, en què rivals com la Real Sociedad i l’Atlético augmenten l’exigència. I és que sembla difícil que els de Míchel puguin generar contra els equips punters de la lliga tantes ocasions com han fet en alguns dels partits disputats fins ara, de manera que el rendiment defensiu de l’equip ha de ser més important que mai. Si no s’encaixa, no es perd; i si no es perd, se suma. “El més important és anar sumant, guanyant partits a poc a poc. Hem tingut un inici de temporada acceptable tenint en compte que acabem de pujar. L’objectiu ha de ser arribar a final de temporada en una bona posició i això t’obliga a sumar sovint”, va indicar Juan Carlos, que veu l’equip preparat per afrontar el partit de diumenge contra la Real Sociedad (18.30 h): “Arribem al partit amb ganes després d’aquesta aturada, que ha servit perquè l’entrenador treballés certs conceptes que els nous no havien pogut treballar. Som conscients que la Real Sociedad és un equip molt compensat, que fa anys que treballa molt bé i que es manté en una línia de regularitat des de fa temps. Serà un partit molt difícil i per moments ens dominaran, però hem de contrarestar les coses bones que tenen i aprofitar les nostres virtuts.”

LA VALORACIÓ

Hem de minimitzar els errors perquè en aquesta categoria et condemnen. És una feina de tot l’equip
Juan Carlos
porter del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)