Girona

Es gira la truita amb les lesions

Fins ara el Girona ha afrontat pràcticament cada partit de lliga amb una llarguíssima llista de baixes. Demà, però s’espera que Míchel ja pugui disposar de pràcticament tothom més enllà d’Ibra Kebé, Borja García i David López, i és que la resta dilluns es van incorporar als entrenaments del grup. Fins i tot Stuani, tot i que sembla difícil que pugui jugar gaires minuts, podria tornar a la llista.

En canvi, qui haurà de fer més invents en el partit de demà serà la Real Sociedad, ja que el tècnic, Imanol Alguacil, va descartar pràcticament ahir Cho i Le Normand, que se sumen a les baixes de Zubeldia, Barrenetxea, Ander Martín, Marquelanz i als lesionats de llarga durada Umar Sadiq i Mikel Oyarzabal, dos jugadors que sense cap mena de dubte havien de ser dos dels grans puntals de l’equip aquesta temporada. Qui sí que entrarà a la llista és el davanter centre Carlos Fernández, que torna després d’un any i quatre mesos sense jugar per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)