Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No hem estat forts a la nostra àrea”

El tècnic del Girona va analitzar la derrota patida pel seu equip per 3-5 contra la Real Sociedad. Míchel no reprova l’actitud de l’equip, però sí que insta a millorar en les facetes defensives per tenir més oportunitats en el futur: “Em preocupa molt rebre cinc gols. No hem estat forts a la nostra àrea. Han tingut una efectivitat màxima, però no pot ser que fer tres gols a casa no ens serveixi per sumar algun punt”, explicava el de Vallecas, que hi afegia: “Hem de saber interrompre més el joc. Pequem de tous i això es paga. Ofensivament, estem contents, ja que hem generat contra un rival que exigeix a l’oponent.”

El Girona no va saber gestionar ni mantenir els dos avantatges en el marcador que va tenir (el 2-1 i el 3-2): “Amb el 2-2, tirem un fora de joc quan no tocava, i el 3-3 està mal defensat. Em queda la sensació que hem colpejat el rival, però que ell ens ha noquejat”, valorava Míchel, que sentenciava: “No reprovo res perquè l’actitud és bona. Som un equip amb personalitat que juga al que volem. No hem estat encertats, i ja està. Estic orgullós per com competim, tot i les derrotes.”

“Content, però a mitges”

El tècnic de la Real, Imanol Alguacil, va valorar la victòria dels seus: “Estic content, però a mitges. Per a l’espectador, ha estat un bon partit, però si volem estar en la part alta, hem de millorar en defensa”, va dir el basc, que hi va afegir: “A l’inici, hem tingut el control, però la primera acció ha acabat en l’1-1, i això els ha fet entrar en el partit.”

LA CLAU

“Hem de saber interrompre més el joc, ja que pequem de tous i això es paga car”

CONTRARIAT

“La sensació que em queda és que hem colpejat, però el rival ens ha noquejat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)