Girona

Rodrigo Riquelme podrà jugar contra l’Atlético

L’acord de cessió de l’extrem no inclou cap clàusula de la por

Després de marcar el seu primer gol a primera divisió en la derrota d’ahir contra la Real Sociedad (3-5), l’extrem del Girona Rodrigo Riquelme viurà una setmana especial, ja que dissabte s’enfrontarà al seu club, l’Atlético. El madrileny ha aterrat aquest estiu a Montilivi en qualitat de cedit pel conjunt matalasser, però en l’acord entre els dos clubs no es va incloure cap clàusula que impedeixi la seva participació.

Riquelme, de 22 anys, ha estat una de les grans sensacions en aquest inici de temporada del Girona i amb el golàs que va signar contra la Real Sociedad el seu nom ha ressonat amb força a l’entorn de l’Atlético, on ja li busquen lloc per a la plantilla del Cholo Simeone de la temporada que ve. De moment, Riquleme tornarà al Metropolitano com a rival per enfrontar-se als companys amb qui va fer pràcticament tota la pretemporada. No serà el seu debut a l’estadi matalasser, i és que Riquelme ja va debutar amb l’Atlético a primera divisió la temporada 2019/20, quan formava part de la plantilla del filial i va jugar 13 minuts en la victòria contra l’Eibar en el duel corresponent a la tercera jornada de lliga (3-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)