Girona

Montilivi serà l’escenari d’un Mèxic-Iraq i d’un Mèxic-Suècia

El 9 i el 16 de novembre, Montilivi serà l’escenari de dos partits amistosos de preparació pel mundial de Qatar. La selecció mexicana dirigida pel Tata Martino jugarà contra Iraq (21h) i Suècia (20:45h) respectivament en els dies previs a la seva estrena a la màxima competició de seleccions. Mèxic ha quedat enquadrat en el grup C juntament amb les seleccions d’Argentina, Polònia i Aràbia Saudita.

Els socis del Girona podran gaudir d’un 10% de descompte en el preu de les entrades –comprant-ne un màxim de dues amb aquest benefici–. Els socis infantils menors de sis anys també poden sol·licitar la seva entrada infantil.

Les entrades per tots els públics es poden comprar ja a través de la web del Girona. En el matx entre Mèxic i l’Iraq, els preus de les entrades oscil·len entre els 10 i els 15 euros (20 euros a la tribuna VIP) i entre Mèxic i Suècia entre 15 i 25 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)