Girona

La mitja taula marca la línia

En aquestes set primeres jornades, el Girona ha pogut competir en tots els partits que ha disputat, però de moment sembla que, si més no pels resultats, el llistó de la mitja taula l’està superant. I és que en els set partits disputats fins ara el Girona s’ha enfrontat a quatre dels 10 primers classificats i el balanç fins ara és demolidor, amb quatre derrotes contra el Betis, quart classificat; la Real Sociedad, setè; el València, novè, i el Celta, desè. En canvi, els gironins sí que van ser capaços de puntuar al camp del Mallorca, l’onzè classificat de la lliga, i van guanyar a Montilivi contra el Getafe i el Valladolid, que ocupen la catorzena i la quinzena posició de la classificació amb exactament els mateixos set punts que el Girona, però amb pitjor diferència de gols general.

Dissabte, al Metropolitano contra l’Atlético, el Girona tindrà l’oportunitat de trencar amb aquesta dinàmica intentant esgarrapar un bon resultat del camp del cinquè classificat, que a diferència del que acostuma a ser habitual fins ara no s’ha mostrat del tot sòlid com a local, ja que ha perdut dos dels tres partits que ha disputat al seu estadi. Això sí, les derrotes han estat contra el Vila-real (0-2) i el Madrid (1-2), mentre que sí que va ser capaç de superar el Celta amb força claredat (4-1) i arribarà després de sumar una victòria important al camp del Sevilla (0-2), amb la bona notícia per a ells d’haver recuperat Savic i Giménez, els seus dos centrals titulars, que s’han perdut més d’un partit per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)