Girona

Riquelme: “L’Atlético no es pot donar per mort. Quan menys t’ho esperes més fort és”

Dissabte el Girona visita l’Atlético al Cívitas Metropolitano (16h) en un partit que viurà de manera diferent el migcampista ofensiu Rodrigo Riquelme, que està cedit al conjunt gironí pel conjunt matalasser. “És un partit especial perquè jo m’he criat a l’Atlético, però l’objectiu és guanyar-lo perquè necessitem sumar punts i els anirem a buscar”, ha comentat aquest migdia el madrileny en declaracions als mitjans del club, en què apunta quin ha de ser el camí per obtenir un bon resultat: “Cada jugador ha de donar el cent per cent, tant els que juguin com els que no. És la manera de contrarestar l’ADN de l’Atlético i l’empenta de la seva afició.”

Per a Riquelme, que es coneix bé l’Atlético després de moltes pretemporades amb el primer equip i d’estar al club des dels deu anys, el fet que els homes del Cholo Simeone arribin després d’una dolorosa derrota en la Champions i sense viure el millor moment en la lliga encara ha de fer més respecte als gironins. “L’Atlético mai es pot donar per mort, perquè quan menys t’ho esperes és quan més forts són. Ens hem d’esperar el millor rival. Si no estàs a dins no ho arribes a conèixer, però és la voluntat de no rendir-se mai, i si hi ha una adversitat superar-la. Sé que vindran amb aquesta actitud com van en tots els partits i serà un enfrontament complicat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)